Kawan-kawan


Trip To Langkawi !


hyep peepss..! korang pe kabar ? sory lama tak update sebab saya busy + tinggal kat hostel..
haa, nak tahu tak ??? pada hari rabu bersamaan 25/4 sekolah saya buat lawatan..
sekolah saya digabungkan dengan sekolah Tengku Mahmud 2. Kitorang buat lawatan kat Pulau Langkawi..
pertama kali tau kitorang gabungkan 2 sekolah.. 
sebelum nih tak penah pon dan 2 kali jugak aku pergi kat sana *alah,dua kali baru gi tu pun nak cakap keh?*
ada aku kisah! lol.. haha
banyak kot sweet memories kat sana.. but, on the last day merupakan bad memories kot kat saya.. huhu~
sedih arh rasa.. nak tau nape ?? 
handphone saya ada hamba Allah tuh yang curi.. memang bangang arh beb! 
dorang tuh memang SENGAL..!! arghhhh~ 
tak nak lah cite lebih lanjut.. benci siot! dua orang kawan aku lagi pon kene curi gak..
tak nak argh cite panjang-II, takde mood aku nak cite..
okehlah, nevermind this situation.. buat lebih GERAM jek

antara pic yang diambil :



haa,yang nih aku ambik yang dhirah punyer.. 
malas lagi nak uploadkan gambar kat camera sendiri.. mungkin lain kali aku masukkan balik.. hehe
p/s: sorry ye dhirah, zati ambik tanpa kebenaran..lol, hehe :p

Thanks Baca!

Untitled


hello peeps...! haa~ korang sihat tak ??
syukur saya dengar korang sihat.. kalau korang tak sehat mesti korang tak 'berblog walking' an ?? tul tak ? hehe
erm, saya tak sihat lah, saya sakit jiwa+kepala nih..
haa~korang jangan tekojut kay,saya bukan sakit jiwa yang macam 'gila' tuh, 
nanti tak pasal-II dibawaknya saya kat hospital tanjung bahagia @ tanjung rambutan.. lol -,-
tak boleh dibayangkan.. *geleng kepala* Alhamdulillah kita sihat walafiat. :)


segan-II Hoya nak cakap.. same with me~ hehe xD

saya ada banyak cite actually.. haa.. korang nak tau tak mggu lepas..
Uishh.. memang boleh dikatakan 'Minggu Tak Belajar' sebab banyak sangat aktiviti kat sekolah..
erm, hari ahad, kitorang ada perlawanan Debut English ala Parlimen antara daerah besut. 
Sekolah saya jadi tuan rumah..memang Daebaklah kan, sebab tak belajar..
kitorang just lepak-II.. haa  KANTOI ! haha~ xD
hari kedua tuh, sambungan Debut.. haa, korang nak tahu tak ??
nak tahu tak ?? sekolah saya... sekolah saya.. sekolah saya..
MENANG ! Alhamdulillah, Ya Allah.. ! memang syukur sangat-II
ye lah kan ? sapa tak happy kalau sekolah kita menang.. ^_^

haa.. nilah pendebat sekolah saya.. :)


pendebat sekolah Wataniah ngan sekolah Imtiaz, Besut
hensem kot kat bawah tepi sebelah kiri tuh,.. hehe

nak kenal tak ?? nak ke tak ?? kalau nak.. pergi cari dorang kat fesbuk ea.. hehe ^^ 
okeh, hari yang ketiga iaitu hari selasa, pusat sains negara datang kat sekolah saya..
sedih gila ase sebab aku dapat naik separuh je dalam bas tuh, tu pon dapat naik sebelah petang je.. 
tak sempat nak masuk tadi.. dorang buat dalam bas, 
that's why tak boleh ramai-II, nanti sempit lak.. waaaa T^T
so,takdak lah picture masa dorang datang.. huhu :(
ingat, nak lah posing kat dalam bas tu nanti.. lol -.-
sedih siot rasa.. nak naik ! aku nak naiiiikk lah wehh ~
erm, hari rabu lak. korang nak tau tak nape ?? okeh pergi tengok kalendar jap.. tarikh 11/4/2012
haa, ada apa ?? teka.. teka.. 
okeh, sangat peka lah korang nih.. tu lah tarikh pertabalan..
so, kitorang cutilah.. hari pertabalan kan ? wahhh! best kot ! ^^
landing-II kat hostel best apa.. hehe

wahh.. nih yang membuatkan aku bermimpi malam-II nih.. keke

kan best kalau betul ?? kekeke~ xD.. ahh, sudahh.. apa aku cakap nih ?? lol O,o
okep stop the point..
erm, hari khamis tuh ada apa ea ??? tak de apa-II kot.. but, ramai jugaklah cikgu tak masuk..
haa.. yang tuh je kot.. :D
arghh, geramnya!! aku nak download cite flower boy band tapi tak dapat-II, geram gile arh.. arghh! BTW, thanks kat kak  yang kat dlm fb tuh, dye dah bagitau saya kat mana nak download thai movie, tajuknya Suck Seed ! :) Khamsamida! :)

Thanks Baca!

Cute tak ?? LOL -_-"




woahh! sexy boy!! =P
 hello bonjour! been a long time not update..
terketar-II my hand nak type ayat.. lama sangat tak update this loving blog.. -.-"
saya nih sibuk je memanjang... busy,busy and busy again.. kesian kan ?? lol =,="
satu lagi b'coz saya live in hostel, so tak dapat nak hupdate sangat..
biasalah ka tinggal kat hostel camne.. kepada yang sama macam saya tuh, mesti korang faham kan..
peraturan dia... 'tak boleh bawak stuff terlarang' disebabkan saya ni sorang yang dengar cakap, so saya tak bawak lah kan.. huhu T.T.. //oishh nape panjang sngat nih ? hoho -_-
haaa, korang dah baca kan entry saya ?? bagus-II
haaa.. amacam ?? cute tak ?? hehe
                                                   mesti Cute kan ?? LOL.. xD //terlebih sudaaa... 
okep.. now, put ur hands up and Bakso ( clap) !!!
why ?? b'coz saya dah mengcutekan blog saya dengan jayanya.. hehehe~
tema saya kali nih ialah warna PINK walaupon saya kurang suka warna pink, tapi saya pilih gak sbb saya malas nak coding-II.. saya pon dah rasa sedikit mengantuk.. lmao~ *O*-->> menguap


saya tak mengantuk sangat sebab Myungsoo and Sunggyu Oppa telah menyanyikan tuk saya.. LOL.. xD //pukul kepala ngan bantal kuat-II.. lmao -.-"
walaupon rasa mengantuk but saya tetap teruskan.. 
saya nih bagus kan ? kan ? kuikui100x xD
erm, i have to stop here.. maybe len kali saya akan hupdate lagi..
love u.. LOL .__.



have an eye on it.. best gilakk kot.. hehe (:



Thanks Baca!

 
This Template Was Made & Design With Love By Izzati Zakaria. All Right Reserved To Izzati.