Kawan-kawan


Jiwa kacau..Sorry




Assalamualaikum..

  Good luck kepada candidates SPM.. harap-harap korang dapat buat yang terbaik. :) Tahun depan,saya pula exam,  rasa sebentar je kan tahun 2012 ?? tup-tup dah nak masuk taun 2013.. Harap-harap tahun depan  lebih baik dari tahun ni.. :)

  Actually, aku post  ni sebab aku ada masalah ngan sorang mamat ni.. masalah cinta ?? eyh, tak lah, tak pernah bercinta ngan sesape pon selama aku jadi  budak sekolah ni.. okey, baca lah dulu, baru buat kesimpulan, okey ? Actually, masalah ni sebenarnya bukan salah sesape pon, okey, mula-mula aku ada la, komen dye punya gambar kat fb.. aku komen.. aku ingt sikit-sikit je sbb aku dah delete aku punye komen..

aku    : kemah mg kema..  
laki tu :  dulu nim, skang da tak dah.. 
aku    : dowh, skang ngan piye ? 
 laki tu  : xdop da.. single..
   
   Aku just komen-komen camtu, then, aku pon, truskan komen sbb dah lame kan x berbual ngan dye.. yelah kan, budak sekolah rendah dulu, msti lama tak jumpa kan, komen punye komen, nak dijadikan cite, 
dye pon, mengeluarkan perkataan yang tak sedap didengar.. macam ni lah..

aku     : hehe.. sian kat saya kan ? btw, kak hajar wat mnde lonie lpas pekse.. ?
laki tu : kalau nok berbual g tempat laen ar, kat sini bukan tuk korang.. so, blah2, aku tak mau    tngok ada  nama Nue-rul Izzatiey lepas pahh ni!!! paham... 
    After that, memang aku panass arhhh!!!! weyh, aku tau la ko sentap, agak-agak lah...!! lagipon, aku bukannya komen dekat fb kau aku komen dekat fb kak hajar.. gambar tu kan gmbar yg ada dlam fb kak hajar!! lepastu aku pon balas..

aku     : okey, aku mntak maaf ngan ko.. mintak maaf sngat.. niat nak guarau jah..
laki tu : tau x pe, aku srbut ni, so blah...
  
    Dekat gambar satu lagi, dye kate "weyh batok! aku srbut bena ea.. x reti baso ke ? " aku geram nak balas 
"weyh sengal!! aku da tak balas kan ? so, SHUT UR MOUTH!!!" sakit jiwa la... memang ari ni serious aku takde mood... memang silap lah aku komen kat gmbar dye.. forever aku tak nak komen dah kat gambar dia lepas ni.. tak sangka lah kan, sekarang dia berubah.. dulu, masa sekolah rendah, aku tngok dia baik je,serious tak garang pon, smpai sorang kawan aku ni minat kat dye.. sekarang.. yes! betul kak hajar kata, memang dia ni bekeng, kalah rimau kot.. LOL.. 


#YOU GET OUT FROM HERE!!!!

  Lepas ni, kitorang ada buat reunion kawan-kawan sekolah rendah.. tak tahu lah, camne nanti kalau aku trnampak dia.. mungkin aku buat bodoh je kot.. malas nak layan.. tak tahu lah, dia nak minta maaf dngan aku ke tak, sebab aku dah tak tau nak buat apa selain minta maaf sebab aku dah minta maaf.. okey, mungkin bagi kau (ikmal) ni salah aku, but bagi aku, aku tak salah, sebab seperti yang aku cakap, aku just niat bergurau.. tapi, tak tahu pulak boleh jadi macam ni.. kalaulah boleh undurkan masa, kan best.. tak payah letihkan gambar komen kat gambar dye..

   Agak-agaklah kalau nak sentap pon.. dah berapa kali aku ulang ayat sama..LOL.. sorry la, kepada sesape yg membaca blog ni, dan terima kasih sebab sudi baca luahan hati saya yg jiwa tengah kacau ni.. 
P/s : Forever aku tak kan komen gambar kau lagi dan inilah kesilapan aku sepnjang cuti ni.. Sori bebanyak, aku dah puas minta maaf..

Thanks Baca!

0 Sporting habis!:

 
This Template Was Made & Design With Love By Izzati Zakaria. All Right Reserved To Izzati.