Kawan-kawan


Contest You're My Bias


waaa!! sedih2...! 
nak tahu nape ?? sebab aku tak sempat nak join kontes You're my Bias oleh nabilah
sedih nih.. nak 'tempik' tak leyh.. kat sini lah, aku boleh meluahkan rasa..huhu
takpelah... mgkin boleh cuba len kali.. tul tak ?? hmm..
walau macam mana pon, aku nak tunjuk jgak pic aku.. 
tak nak tengok ??? boleh blah beb.. 
tul tak aku cakap ?? kalau tak nak tngok, tak yah tengok.. kan ? kan ?
hm.. tengok lah.. 





lawa tak ??? kahkahkah... perasan je lebih kau tuh,,hoho -.-
oklah, stop sini luh..
p/s: ada kontest or GA or apa-apa jelah, inform kat aku erk ? aku nak join sume.. Insya-Allah saya join.. tapi yang pasti inform dulu kay.. hehe //macamlah kau tu hebat sngat nak suh orang kompem dulu... =.=



Thanks Baca!

 
This Template Was Made & Design With Love By Izzati Zakaria. All Right Reserved To Izzati.