Kawan-kawan


Segment Cipta Poster By GBM




nak join ?? juz tekan banner tu... :)

hello... Hari ni saya join segmen lagii..
Kali ni saya join segmen yang mencabar.. nak tahu apa ??
segmen kali ni, kena cipta poster sendiri ala-ala novel.. :)


eyh, takpe ke kalau saya buat poster guna picture Korean ??
sebab, saya tengok ramai yang buat guna malaysian je..huhu~
Harap-II boleh ye ?? lol, hehe :)
okey, actually, saya ada buat banyak poster, pening lah, tak tahu nak pilih apa,
tetapi, setelah ditimbang-tara, saya dah buat keputusan yang saya akan pilih poster ni...hehe~

.bye-yeom.

Thanks Baca!

Poster Fanfic.. 6_6






hello. hai!
dah lama tak sentuh blog nih.. alahaii~ rindu lah pulak.. :)
okep, hari ni saya takde pape nak post.. 
memandangkan sekarang ni dah pagi, saya nak tulis sikit je dan..dan.. saya nak post poster fanfic..
saya nak pergi baring-II pulak ni.. rindu bantal pelok. LOL..hehe~
untuk pengetahuan korang sume, saya tak buat fanfic pon, 
but, saya buat poster ni saja nak timba ilmu..cehh~ hehe (Y)
oklah, saya tak nak tulis panjang-II.. setakat ni dulu..
so, jom terjah poster saya..!! hehe :)



okey, aku tahu buruk.. korang jangan mengata + ketawa tahap cipan yaww~
so, jangan ambik gambar ni okay! aku baru je belajar buat benda ni bulan lepas..
but, masih tak memberangsangkan lagi...huhu~

oklah, dah nak chow.. rindu kat bantal busyul.. LOL hehe :D

Thanks Baca!

 
This Template Was Made & Design With Love By Izzati Zakaria. All Right Reserved To Izzati.