Kawan-kawan


Trip To Langkawi !


hyep peepss..! korang pe kabar ? sory lama tak update sebab saya busy + tinggal kat hostel..
haa, nak tahu tak ??? pada hari rabu bersamaan 25/4 sekolah saya buat lawatan..
sekolah saya digabungkan dengan sekolah Tengku Mahmud 2. Kitorang buat lawatan kat Pulau Langkawi..
pertama kali tau kitorang gabungkan 2 sekolah.. 
sebelum nih tak penah pon dan 2 kali jugak aku pergi kat sana *alah,dua kali baru gi tu pun nak cakap keh?*
ada aku kisah! lol.. haha
banyak kot sweet memories kat sana.. but, on the last day merupakan bad memories kot kat saya.. huhu~
sedih arh rasa.. nak tau nape ?? 
handphone saya ada hamba Allah tuh yang curi.. memang bangang arh beb! 
dorang tuh memang SENGAL..!! arghhhh~ 
tak nak lah cite lebih lanjut.. benci siot! dua orang kawan aku lagi pon kene curi gak..
tak nak argh cite panjang-II, takde mood aku nak cite..
okehlah, nevermind this situation.. buat lebih GERAM jek

antara pic yang diambil :



haa,yang nih aku ambik yang dhirah punyer.. 
malas lagi nak uploadkan gambar kat camera sendiri.. mungkin lain kali aku masukkan balik.. hehe
p/s: sorry ye dhirah, zati ambik tanpa kebenaran..lol, hehe :p

Thanks Baca!

 
This Template Was Made & Design With Love By Izzati Zakaria. All Right Reserved To Izzati.