Kawan-kawan


1st Giveaway by Ratu and Queen


hye peeps...
rasa nak buat GA lah pulak ai nim...
tadi pergi dekat blog Dhirah then, bukak lah kat cbox dye 



aku pun tanpa berlengah, terus tekan link trsebut..
tngok syarat-syarat and gift dye sangat menarik...
lagi pun, aku dah lama tak buat GA nih.. so, apa lagi aku nak mencuba nasib lah..
mana tau kot-kot aku dapat kan ??

Jom start !


kalau korang nak nak join, jom tekan >> SINI <<
cepat-cepat sebelum terlambat !!! :)
saya tak pandai letak link dekat banner so, saya just tulis kat entry je..
tak pe kan ?? :)
GA dye sangatlah menarik dan InsyaAllah, kalau saya ada rezeki, saya akan dapat 'habuannya' hehe

wahai cik ratu@queen saya dah ikut syarat-syaratnya.. saya harap saya dapat luck.. :)

antara sponsornya adalah ;


Viohyo  would like tag ;

Thanks Baca!

Header Story Fanfic


hello Earthlings... 
okeh, aku tak de pape cite mende pon pagi nih..
just nak tunjukkan karya aku kat korang je.. 
erm, sebelum aku tunjuk tuh..
boleh tak korang klik sini and terjah jugak kat sini
okeh jom masuk tajuk !
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
karya aku adalah.. 



cam mana ?? oke tak ??
mesti korang tertanya-tanyakan untuk apa..?
sebenarnya aku buat nih untuk fanfic yang kitorang tubuhkan..
kitorang tu maksudnya, me , fatihah , farah ,siti , waniey , fida ..
but yang online hanya siti and fatihah 
so, 2 org tu je lah yg aku boleh brtanya dngan lebih lanjut..
kalau korang nak baca fanfic, korang boleh lah pergi >> TEKAN 
but, sekarang sedang diubah suai.. 
i hope korang sume baca and after that please comment.. :)

Thanks Baca!

 
This Template Was Made & Design With Love By Izzati Zakaria. All Right Reserved To Izzati.