Kawan-kawan


Fantastic Giveaway By Syaza



Fantastic Giveaway By Syaza
Due date : 22 Mac 2014

Banyak Hadiah Menarik Menanti Anda !

Top Refferal (1 pemenang)

1 Blouse
1 Novel "Gadis Berniqab"
1 Shawl from Madinah
1 set produk kecantikan bernilai RM 40
1 helai shawl ( 2 ton )
1 Army T-shirt Nerd
Poskad Korea + blogger card mini calendar + topup RM5

Top Refferal Kpopper ( 1 pemenang )

1 Peplum Blouse
1 set Exo December Fridge Magnet
1 Baju Infinite + 1 random button Exo
1 EXO Lay The Celebrity Poster
1 EXO Kai The Celebrity Poster
1 Army T-shirt Nerd
Poskad Korea + blogger card mini calendar + topup RM5

Random
Skirt x 2
T-shirt Running Man x 1
Smurf Shoes Hp Plug x 1
Bantal berharga RM 50 x 1
Tudung bawal x 1
Tudung Bawal Plain x 1
Glitter Shawl x 1
1 Cathy Doll + 1 Compact Powder
Heartshape Stick x 1
Mustache Stick x 2
Cute Keychain x 2
Keychan Bear x 2
1 Hairclip + 1 Brooch x 2
4 bookmark + 2 brooch x 2
Topup RM 5 x 1
Topup RM 10 x 1
Baucer diskaun 10% x 5
Baucer diskaun RM 3 x 5
Transparent Header x 2
Poskad Korea + blogger card mini calendar + topup RM5 x 1



*************************************************************

Review Khas Elvee Exclusive Closet

Elvee Exclusive Closet menjual pelbagai jenis pakaian yang sangat cantik dan membuatkan anda sentiasa tampak
bergaya . Harga pakaian yang dijual semuanya amat berpatutan . Antara salah satu koleksi Elvee Exclusive Closet
ialah Princess Maxi Dress . Ala-ala princess gitu :)

Photo

Berminat ? Lekas hubungi Elvee Exclusive Closet di Facebook .

*************************************************************

Butiran Diri Saya

Nama Fb : Nue-rul Izzatiey

Nama Twitter : Izzati Zakaria

Nama Instagram : Tiada

Syarat Longgar :

Link share gambar ElveeCraft :

Link Join Giveaway Luhan Wife :-

Username WhoAA : -

Kalau korang tak buat syarat longgar tu pun takpe :)


Thanks Baca!

"IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014"

// Klik banner untuk join.


Selamat pagi semua adik-adik dan kakak-kakak, saya terkrjut punya pasal join GA ni sebab saya join Giveaway ni pada hari yang sama blog IntanBerlian lancarkan iaitu 3 Februari pada pukul 1.55 pagi. Awal kann, hehe, ni lah untungnya kalau dah follow dari dulu lagi. hehe ;)

Ok, tanpa melengahkan masa kan, korang boleh klik banner diatas untuk join. Okay, GA ni disponsor oleh sponsor-sponsor yang hebat semuanya, iaitu;


 Tarikh tutup GA ni pada 16 Februari 2014, Jadi, korang jangan lepaskan peluang yang ada ni. Korang boleh godek-godek kat sini untuk tengok hadiah-hadiah yang Bakal dimenangi. :) So, what you waiting for? ;) 

Thanks Baca!

TUMBLR



Assalamualaikum. Sebelum ni asyik post pasal Giveaway je kan,,haa, sekarang saya nak post yang lain pula..hehe sebelum tu, korang join tak Giveaway yang sebelum ni ? baguslah kalau siapa-siapa yang join tu.:) Pagi ni pada pukul 12.44 pagi saya nak cerita pasal Tumblr saya. siapa ada Tumblr ?? haa, mesti ramai kan ? jom bagi link tumblr korang kat kotak komen dibawah, zati nak godek-godek sikit, mesti comel je kan ? hehe~

Saya post pasal Tumblr ni sebab saya dah tak boleh buka dah tumblr lama, saya dah lupa dia punya link.. waaaa, sedihh :'(  tu lah, saya dah lama tak online Tumblr, ni baru fikir pasal tumblr tu.. apalahh nasib, mungkin dah tua da kot, dah tak ingat dia punya link. kalau tak ingat link tak apa lagi, ni tak ingat terus email and password lagilah sadis,, huhu 



Haa, bila dah tak ingat link, tu lah jadinyaa, macam Bekas Tumblr saya kat gambar atas tu,, haduii sadis betul,, mungkin buat yang baru pula lepas ni. Ayat kat gambar tu yang paling menyedihkan ialah "There's Nothing here".. Benci betul tengok ayat kat atas tuu,, adoyai~ Jahatnya pak cik google *padahal salah aku kot =="* Oklah, yang tu je untuk pagi ni, dah rasa mengantuk kot, mungkin tergantung kot post saya kali ni, tapi nak buat macam mana, saya dah tak ada ayat nak karang..huhu~
P/s: hari ni first time saya pakai face mask.. haha xD macam apa entahh, baru nak rasa pengalaman pakai benda ni.InsyaAllah tak menjejaskan muka. :)

Thanks Baca!

 
This Template Was Made & Design With Love By Izzati Zakaria. All Right Reserved To Izzati.