Kawan-kawan


Segmen: Trademark Blog Saya


Hai.. Assalamualaikum.. Jawab salam tuh, berdosa kalau tak jawab salam tau.. hehe~ 
haa, hari ni saya akan buat segmen lagi.. well~ saya kan suka buat segmen, so, saya akan terus buat segmen.. hehe ^^ erm, actually saya nak berterima kasih kepada Faiz Reza [FR] sebab dia sanggup datang dari jauh nak bagi saya join sama segmen yang dia anjurkan..hehe~ erm, Tuan yang anjur segmen ni sendiri yang minta saya join, kau ada ?? *ayat berbelit-belit*  lol. haha xD *just gurau-II* :) 


nah, ni ayat dia.. just nak tunjuk sikit..hehe~ 




haa.. saya ni sampai esok pon tak habes nak melatah.. tanpa membuang masa jom kita start.. *cehh~ ayat tak boleh blaa* hoho -.- erm, jom kita tengok syarat-II dia.

1. Follow Blog FR
2. Tampal banner dan linkkan ke entry FR
3. Sertakan trademark anda di dalam entry. Contoh; " Biasa itu diriku,Luar biasa itu pilihanku"
4. Hantar link entry ke ruangan komen.
5. Lepas siap semua sila senyum selama 5-10 saat (^__^) . Tak senyum tak leyh join! sila jujur.
6. Segmen ni tamat apabila jumlah penyartaan sebanyak 50-70 orang.
haa.. amacam ?? simple-mimple je syarat dye kan ??? korang tak yah susah-II nak letihkan tangan untuk like benda yang banyak-II tu. *jangan terasa ya* Okep, saya dah buat semua syarat dia.. follow dah, tampal banner dah.. haaa 1 lagi, Trademark.. Okep, Trademark saya ialah " Be Who You're and Say What You Feel Because Those Who Mind Don't Matter and Those Who Matter Don't Mind. " haa... amacam ?? menarik tak Trademark saya ?? hehe~ :) That's all.. Bye! :)
okep, saya rasa saya dah penuhi syarat-syarat tersebut dengan jayanya.. saya dah pon senyum dah lebih 5 saat kat entry ni..hehe ^_^ btw, thanks sekali lagi kepada FR sebab inform kat saya, saya memang suka join segmen..hehe :) haa, saya harap kepada sesapa yang baca entry ni, Join sekali okay because saya tag kepada sume yang membaca entry ini.. :)




Thanks Baca!

 
This Template Was Made & Design With Love By Izzati Zakaria. All Right Reserved To Izzati.