Kawan-kawan


FIRST GIVEAWAY BY HUMAIRAH

//Klik banner untuk join.



Assalamualaikum dan selamat petang,, hari ni saya rasa macam nak join giveaway. Spanjang bulan ni, saya rasa saya asyik join giveaway saja.. haha, ermm, saya tak kisah, saya nak join juga..HAHA xD 
haaa, sebelum tu saya nak terima kasih dekat kawan saya sebab dia tag GA ni kepada saya dekat Facebook. Balik dari tempat memandu kereta tadi, saya terus buka fb dan baca notification yang dia share status pasal ni. So, thank you so much Mek Nad.. //jangan marahh, ngee~ hehe//

Ok,  lupakan pasal tu,, awak semua yang sedang baca entry ni bolehlah join sekali, hadiah kali ni tersangat-sangat-sangat-sangatlah menarik. haaa, banyak sudah ayat sanagt tu, HAHA // Tertarik menarik kau memang deBOOM!! // haa, macam tu sekali kauuu~ haha xD  korang nak tahu hadiahnya ?? Korang boleh CLICK BANNER diatas, Jadi, dengan itu, korang boleh follow dulu syarat-syarat dari pemilik blog yang tersangat Ohsemm and awesome ni. So, setakat ni saja entry kali ni, saya rasa entry ni terlalu-lalu panjang. So, what you waiting for ? //lagu xpax celcom// Jom join GA ini, sebelum tarikh tutup. //walaupun lambat lagi//

Tag: kepada semua yang baca entry ini. ;D

Bismillahirrahmanirrahim, Alhamdulillah, saya dah follow syarat-syarat dengan jayanya dan InsyaAllah rezeki kali ni berpihak kepada saya. :) 

Thanks Baca!

 
This Template Was Made & Design With Love By Izzati Zakaria. All Right Reserved To Izzati.