Kawan-kawan


Cute tak ?? LOL -_-"




woahh! sexy boy!! =P
 hello bonjour! been a long time not update..
terketar-II my hand nak type ayat.. lama sangat tak update this loving blog.. -.-"
saya nih sibuk je memanjang... busy,busy and busy again.. kesian kan ?? lol =,="
satu lagi b'coz saya live in hostel, so tak dapat nak hupdate sangat..
biasalah ka tinggal kat hostel camne.. kepada yang sama macam saya tuh, mesti korang faham kan..
peraturan dia... 'tak boleh bawak stuff terlarang' disebabkan saya ni sorang yang dengar cakap, so saya tak bawak lah kan.. huhu T.T.. //oishh nape panjang sngat nih ? hoho -_-
haaa, korang dah baca kan entry saya ?? bagus-II
haaa.. amacam ?? cute tak ?? hehe
                                                   mesti Cute kan ?? LOL.. xD //terlebih sudaaa... 
okep.. now, put ur hands up and Bakso ( clap) !!!
why ?? b'coz saya dah mengcutekan blog saya dengan jayanya.. hehehe~
tema saya kali nih ialah warna PINK walaupon saya kurang suka warna pink, tapi saya pilih gak sbb saya malas nak coding-II.. saya pon dah rasa sedikit mengantuk.. lmao~ *O*-->> menguap


saya tak mengantuk sangat sebab Myungsoo and Sunggyu Oppa telah menyanyikan tuk saya.. LOL.. xD //pukul kepala ngan bantal kuat-II.. lmao -.-"
walaupon rasa mengantuk but saya tetap teruskan.. 
saya nih bagus kan ? kan ? kuikui100x xD
erm, i have to stop here.. maybe len kali saya akan hupdate lagi..
love u.. LOL .__.



have an eye on it.. best gilakk kot.. hehe (:



Thanks Baca!

 
This Template Was Made & Design With Love By Izzati Zakaria. All Right Reserved To Izzati.