Kawan-kawan


Contest You're My Bias


waaa!! sedih2...! 
nak tahu nape ?? sebab aku tak sempat nak join kontes You're my Bias oleh nabilah
sedih nih.. nak 'tempik' tak leyh.. kat sini lah, aku boleh meluahkan rasa..huhu
takpelah... mgkin boleh cuba len kali.. tul tak ?? hmm..
walau macam mana pon, aku nak tunjuk jgak pic aku.. 
tak nak tengok ??? boleh blah beb.. 
tul tak aku cakap ?? kalau tak nak tngok, tak yah tengok.. kan ? kan ?
hm.. tengok lah.. 





lawa tak ??? kahkahkah... perasan je lebih kau tuh,,hoho -.-
oklah, stop sini luh..
p/s: ada kontest or GA or apa-apa jelah, inform kat aku erk ? aku nak join sume.. Insya-Allah saya join.. tapi yang pasti inform dulu kay.. hehe //macamlah kau tu hebat sngat nak suh orang kompem dulu... =.=



Thanks Baca!

Contest Anniversary 1 Year Miss Nadya


contest anniversary

hari ni aku nak buat GA.. dah lama tak buat GA nih..
erm, due date kontes nih 7 APRIL 2012, kalau korang brminat.. korang boleh lah tkan caption kat bawah banner tuh.. harap2 ramai yang join erk..

aku nak tagkan GA nih kat :
 

Thanks Baca!

Panas ! Panas !


AAarrrrrfggggggghhhhh~!!!! pfffttttttt!!! nak marah weh...
actually cite nih pasal semalam..
uishhh~ geram gile weh,,..
semalam, sepupu sedara aku datang... and we talk cam biasa-biasa lah..
yang nak dijadikan citenye camnih..
sepupu aku yang sorang nih, dia rapat ngan adik aku...
uishhh... adik aku ajaklah sepupu  masuk lam bilik sebab nak buat keje dia yang tak siap-II lagi..
then, aku nak masuk dye cakap tak yah
oishh.. panas hati tol..
erm, aku nak msuk tuh sbb nak pinjam marker ngan dia..
dia kata aku menyerabutkan dan dia cakap yang membuatkan aku marah !
tapi dia tak menyumpah lah dekat aku.. dia tak cakap lagi perkataan mengarut tuh kat aku,
tapi perkataan dia tuh membuatkan aku panas...
then, sepupu aku tuh, sekepala argh ngan ye.. uishh,.. tak hormat orang langsung..
rasa nak LEMPANG  jek muka dorang berdua ouh...
yang sepupu aku tuh bongok dngar cakap dia macam orang bodoh.. 
uish, aku pun marah dia balik... tapi tak lah bnyak ngat sebab aku jenis slumber
aku pon tak tahu nape dia buat cmtuh,!!!
panas! panas ! sumenya gilaaaaa!!! GGgggggrrrrrrrrrrr!!!!
nak marah weii! kalau korang kena macam aku, korang marah tak ??? korang pikir lah sendiri..
pfffffttttttt~!!!! muka aku nih dah ada macam-II kaler dah...
tapi aku buat muka bodoh | selamba badak jek semalam.. nak suh dia lagi sakit hati dari aku..
haa, biar dia yang kena balik.. padan muka... puihh~ 
nampak muka dia pon kelat semacam jek semalam.. ambik kau ! 
sebenarnya,aku nak pinjam maker sbb sepupu aku nak suh aku tolong dia buat kerja..
okeh, kmbali pada cite tadi.. 
aku pun apa lagi.. aku ambik kertas tuh, then aku suh dia buat dari A smpai Z..
haaa, kau tak nak bagi sangat an.. ambik kau ! puihhh !!
aku pun pergi landing, tengok cite kat ruang tamu.. 
huh ! malas aku nak cite panjang-II buat sakit hati aku jek.. 
k.bye. 
p/s : ai ni aku dah kene masuk hostel dah.. so, bye bye ! :)

Thanks Baca!

New Group [NU'EST MEMBER ]


hello peeppsssss~ wahh, panjang taip tuh... hehe :)
AAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! rasa nak jerit kuat kuat !!!
kat ni je boleh jerit pon, tapi jerit dalam hati lah kan ? 
kat luar tak leh jerit kuat-II.. nanti org kata kita gila pulak kan ?
nak jerit gak ? haaa, pergilah jerit kalau muka tuh tebal.. hehe.. 
sorry to say that.. gurau-II manja jek.. ngee~
aku jerit sebab, ada group baru.. cool kot dorang -.- *gila kau jerit sal tuh jek*
ahh, ada aku kesah.. nak jerit jgak.. LOL, mmg tak tahu malu betul.. =.="
dorang nih boleh dikatakan group barulah, tapi dorang dah masuk dalam beberapa live gak lah..
antaranya jadi backup dancer masa live After School, jadik CF dan jugak masa mv After School.. 
agak-II korang boleh agak tak group aner ??
ok-II aku terus terang :
mereka ialah..... Group NU'ESTtttt !!!!! i like them.. :)
korang nak kenal lebih lagi tak ?? 
okeh jom !

NUEST (NEW EAST)



Stage name : JR (Stands For Junior Royal)
Real name : Kim Jonghyun (김종현)
Birth Date  : 8th June 1995
Position     : Leader, Rapper , Dancer
Facts         : One of the most popular in group 
                  :the rapper for After School's U-ie's Debut song "SokSokSok"


Name        : Aaron Kwak (아론콱)
Birth Date : 21th May 1993
Position    : Vocalist 
Facts       : Born and raised in L.A. California
                :  Oldest in the Group


Stage Name  : Baekho
Real Name    : Kang Dongho (강동호)
Birth Date     : 21st July 1995
Positions      :  Main Vocals
Facts           : (Nicknames) Play Ur Love Boy, Eyesmile, Juyeon's "Namcha Chingu" "Eyesmile Prince"
                    : Baek Ho Knows Kumdo (martial art descended from Kendo) and learned it for 7 Years


Name         : Hwang Min Hyun (황민휸)
Birth Date  : 8th August 1994
Positions     : Main Vocals, Center
Facts         : was a back-up dancer for After School Blue's "Wonder Boy" 
                  : nicknamed as "Shanghai Boy"


Stage Name  : Ren @ Len
Name            : Choi Minki (최민기)
Birth Date     : 3rd November 1995
Positions       : Mood Maker, Maknae (Youngest)
Facts            : was featured in the MV and Live performances of AS Blue's Wonder Boy
                     : gets mistaken as girl by people
                     : calls himself pretty
          

korang dah kenal ??? bagus bagus..
they are so...so... soooooo HOT !!!!!!!
 want watch their m/v ?? 


they make their debut with album [FACE] 
this is their first album and song.. :)
watch this with a great happiness and spirit !! huahuahua xD 
i like JR and Aaron.. they are so hot !





Thanks Baca!

UNTITLED


hyep buddiess... 
dah lame x hapdep site nih an ??
ermm.. aku update nih sbb aku tersangat-sangat lah boring..
sebab  tu lah tajuk aku UNTITLED..kekeke ^^
ermm... nak cite apa erk ??
haaa... cite pasal nih lah..
actually, aku ada 2 blog, then disebabkan aku tak sempat nak take care 2-2
so, aku KTAK! delete blog tuh !!!! hehehe~
memandangkan ada 2 blog, aku perlu delete salah satu..
erm, memandangkan yang tuh trsangatlah buruk and all that site penuh dengan warna pink,
aku pun terus delete... 
haaa, korang nak tengok tak blog tuh ???
tak nak ?? ahh, i don't care eeeee aku nak tnjuk jugak..! hahaha xD *kejam aku kan? * hmm


haaaaa.... yang nih la yang zati punye blog.. erm, nmpak buruk jek.. huhu~
so, aku just teruskan yang nih, and dah tak de dah laen..
aku nak setia yang nih satu jek.. *ececece~ betul keh ? -.- *
erm... aku kan seorang yang setia kekekeke~
owh, skang dah pukil 01.30 pagi.. dah nak out dah..
kbye. thanks dengar celoteh saya. :)
okeh, aku tau ayat aku berterabur and harap korang dapat baca dengan success..mata nih rasa dah berat. huhu..-.- sorry coz the word soooooo 'merapu +berterabur'...

Thanks Baca!

1st Giveaway by Ratu and Queen


hye peeps...
rasa nak buat GA lah pulak ai nim...
tadi pergi dekat blog Dhirah then, bukak lah kat cbox dye 



aku pun tanpa berlengah, terus tekan link trsebut..
tngok syarat-syarat and gift dye sangat menarik...
lagi pun, aku dah lama tak buat GA nih.. so, apa lagi aku nak mencuba nasib lah..
mana tau kot-kot aku dapat kan ??

Jom start !


kalau korang nak nak join, jom tekan >> SINI <<
cepat-cepat sebelum terlambat !!! :)
saya tak pandai letak link dekat banner so, saya just tulis kat entry je..
tak pe kan ?? :)
GA dye sangatlah menarik dan InsyaAllah, kalau saya ada rezeki, saya akan dapat 'habuannya' hehe

wahai cik ratu@queen saya dah ikut syarat-syaratnya.. saya harap saya dapat luck.. :)

antara sponsornya adalah ;


Viohyo  would like tag ;

Thanks Baca!

Header Story Fanfic


hello Earthlings... 
okeh, aku tak de pape cite mende pon pagi nih..
just nak tunjukkan karya aku kat korang je.. 
erm, sebelum aku tunjuk tuh..
boleh tak korang klik sini and terjah jugak kat sini
okeh jom masuk tajuk !
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
karya aku adalah.. 



cam mana ?? oke tak ??
mesti korang tertanya-tanyakan untuk apa..?
sebenarnya aku buat nih untuk fanfic yang kitorang tubuhkan..
kitorang tu maksudnya, me , fatihah , farah ,siti , waniey , fida ..
but yang online hanya siti and fatihah 
so, 2 org tu je lah yg aku boleh brtanya dngan lebih lanjut..
kalau korang nak baca fanfic, korang boleh lah pergi >> TEKAN 
but, sekarang sedang diubah suai.. 
i hope korang sume baca and after that please comment.. :)

Thanks Baca!

Masuk hostEl balik !


hello peeepsss~
sedih jek rasa.. nape?? erm, sebab aku kene msuk hostel balik ai nim.. 
arghhhhh~ malasnya.. sedih tau ~ jangan gelakkan aku ea..
aku tau lah kOrang tak masuk hostel... waaaaa~!!! :'(
tak nak masuk hostel... rezak gila arh.. 
lenguh aku pon tak abis lagi.. 
hah, nape ?? ye lah sebab aku baru je balik kelmarin dari Gambang Water Park 
opss.. tak ingat nak cite pasal kelmarin kan ?? 
takpe lah, masa aku nak cite panjang-II.. takpe kan earthlings ??  heee :)
aku tngah sakit bahu nih mgkin sbb naik pelampung kelmarin kot..
camni cite dye:
kelmarin, kan dekat Gambang ada permainan waves dye kan ? aku jatuh dari pelampung masa kat waves tuh.. selamat air tak dalam sangat *memang tak dalam pun* naik punye naik.. huishhh tak dapat.. susah nak mampos naik 'benda alah' tuh ' =.= 'aku punyelah berhmpas pulas nak naik tak dapat-II masa tuh tak rasa lagi lenguh + sakit bahu, lepas pada tuh baru sakit nak tahu tak ??masa nak smpai kat mula-II start tadi baru boleh naik..huishh~ stress ouh.. aku pun dngan tak puas hati maen skali lagi..hoho -,-
erm, stakat tuh je lah cite aku dekat Gambang kay.. malas nak cite panjang-II
nak tngok picture tak ?? erm, takyah arh, malas lagi lah nak msukkan gmbar tuh..
len kali lah eyh... mgkin mggu dpan kot..
haaa, cite sal mggu dpan.. eyh,betul ke mggu dpn cuti sminggu ??
tampar muka aku sekali biar sedar.. -.- PANG!! ha, dah sedar dah..
wah, sebentarnya.. tup!tup! dah masuk bulan 3... uishh, tak caya ase..
ye ke ??? ye ke ???
tak sabarnya nak tunggu mggu depan ! cup! cup! mggu depan msti bnyak hadiah kan ???
yeayyyy!!!! sukanya.. SAYA SUKA MENJADI SEORANG PELAJAR
sebab sentiasa dapat hadiah daripada seorang guru.. hehe ye tak ? ye tak ?
sape yang sekepala dengan saya, sila angkat kaki.. bhahahaha~ xD
hadiahnya ialah : dang! drang! drang! drang! *bunyi drum*
  kerja sekolah yang melambak *insyaAllah tak banyak sangat* hehe
✖ Coming sOon *dah tau dah nak list apa* mwahaha XD
ye tuh je.. tapi insyaAllah tak bnyak sangat
takpelah gotta go now.. byess peepss~
thx sudi dengar saya punya cite entah apa-II
minggu depan nak beli novel @ komik banyak-banyak.. 
bak kata cg, amalkan MEMBACA dalam kalangan pelajar sekolah.. bhahaha~

Thanks Baca!

Guna Blogskin !! :)


hello and annyeong... dah seminggu tak bukak blog an ?
ermm... cian kat ye ..huhu~
takde pape nak cite pon sebenarnya.. now jam dah menunjukkan jam 2.34 a.m.
hah,tido ? ermm, x ngantuk lagi lah..huhu~ *~*
 korang perasan tak entry apa aku tulis ??
kalau korang nak tau,aku dah guna balik perkhidamatan blogskin tuh..
sebelum nih aku just gune yg aku buat dengan hasil titik peluh.. 
peluh ?? takde peluh lahh.. adeii, nape lah ko ni sengal sangat,? adeii..hoho '=,='
blog aku yang dulu tak secntik ni sangat..huhu~ 
cantik tak blogskin yang saya pilih skang ?? hahaha~
tak cntik ? hmm, yang tuh sebab dye dengki dan mgkin dia rabun warna..huhu~
tak de pape nak cite pon..

haaa,, aku baru ingat ni !! hishh, apa ni?? muda2 tak ingt dowh, kalah owg tua..
sebenarnya aku just nak cakap yang m/v SEVERELY -FT ISLAND buat pada 17 Jan 2012..
korang nak tau tak tarikh apa tu ?? 
17 Jan mrupakan tahun hari lahirnya saya di muka bumi Allah ini.. 
tak pecaya ke ?? ok, tngok arh bkti tak caya.. kekeke~ :P


haa, yang ni lah, tengok anak panah tuh tunjuk kat ner.. hahahaha xD
Amaran!, pErkataan yang saya tulis bukan berniat untuk menyakitkan hati  dan sebagainya :) 

Thanks Baca!

 
This Template Was Made & Design With Love By Izzati Zakaria. All Right Reserved To Izzati.