Kawan-kawan


m/v BLUE !!!!


woahhhh~ Big bang dah keluarkan m/v BLUE !!
ini yang membuatkan sume VIP CRAZY!!!!
trcapai jgak aku nk tngok M/V tuh !!!
best lah video dorang..sebelum ni aku juz dngar lagu dye tapi mv lagu laen.. hmmm
sekarang dah dapat tngok betul3 !! haha 
eyh, jap jap .. aku tngok ada 4 orang je group dye, takkan dye ada 5 orang ??
memandangkan aku VIP so aku tau sape yang takde dlm tuh..
TOP yang tak de !!!! mana dia ?? alah, tak nmpak lah dia dalam mv tuh... huhu~
nak tengok dia !! tapi kalau ada kwon oppa pon takpe dah.. haha *menggedik*
sebab aku memang minat kwon oppa daripada TOP.. hehe~
dorang buat penggambaran kat ner ea  siap dngan perempuan OmpUtih lagi.. eishh, nih dengki nih..huhu
dia cool gilak lah dalam m/v tuh.. wow!!! aku dah gila ..so, ada aku kesah !
bhahahaha~ 
jom arh tngok picture dorang! :)







                                                    
                                                         okeh, now tngok lah video nih... :)

okeh, macam mana ??? best tak ?
best kan? hehehe

okey, kalau korang nak download mp3, korang leyh download kat sini.
have a fun kay.. :))

Thanks Baca!

Buat GIF


hah ? buat GIF.. betul ke kau boleh buat zati ?? kurang pecaya lah... 
haaa, mesti korang tekezut kan aku dapat buat GIF nih... hahaha
betul lah aku dah pandai.. erm..tapi aku tak lah sepandai korang..
aku buat seciput je.. aku pun tak andai gak sebenarnya.. aku baru pandai buat pagi nih...
erm.. aku try punya try, jadilah gak, biarpun nampak pelik sikit
aku nak buat macam kat photobucket tapi tak jadik macam tuh..huhu~
tapi tak pe, sekurang kurangnya aku tau basic dye.. kalau tau basic pun tak pe an ?? 
ye tak ye tak ? hehehe :))
tanpa buang masa, jom tngok GIF aku nih... aku malu sebenarnya nak tnjuk nih..
tapi tak pe, dengan keberanian yg entah dtg dari mana, aku tunjuk..
korang jngn gelak sakan tahap cipan kat aku ea.. aku budk baru blajar nih..huhu 



okeh, bagi korang jadik tak ???

buat sampai dapat.. kalau tak dapat tuh buat lagi.. chaiyOk chaiyOk !!!berusaha!

Thanks Baca!

 
This Template Was Made & Design With Love By Izzati Zakaria. All Right Reserved To Izzati.