Kawan-kawan


Masuk hostEl balik !


hello peeepsss~
sedih jek rasa.. nape?? erm, sebab aku kene msuk hostel balik ai nim.. 
arghhhhh~ malasnya.. sedih tau ~ jangan gelakkan aku ea..
aku tau lah kOrang tak masuk hostel... waaaaa~!!! :'(
tak nak masuk hostel... rezak gila arh.. 
lenguh aku pon tak abis lagi.. 
hah, nape ?? ye lah sebab aku baru je balik kelmarin dari Gambang Water Park 
opss.. tak ingat nak cite pasal kelmarin kan ?? 
takpe lah, masa aku nak cite panjang-II.. takpe kan earthlings ??  heee :)
aku tngah sakit bahu nih mgkin sbb naik pelampung kelmarin kot..
camni cite dye:
kelmarin, kan dekat Gambang ada permainan waves dye kan ? aku jatuh dari pelampung masa kat waves tuh.. selamat air tak dalam sangat *memang tak dalam pun* naik punye naik.. huishhh tak dapat.. susah nak mampos naik 'benda alah' tuh ' =.= 'aku punyelah berhmpas pulas nak naik tak dapat-II masa tuh tak rasa lagi lenguh + sakit bahu, lepas pada tuh baru sakit nak tahu tak ??masa nak smpai kat mula-II start tadi baru boleh naik..huishh~ stress ouh.. aku pun dngan tak puas hati maen skali lagi..hoho -,-
erm, stakat tuh je lah cite aku dekat Gambang kay.. malas nak cite panjang-II
nak tngok picture tak ?? erm, takyah arh, malas lagi lah nak msukkan gmbar tuh..
len kali lah eyh... mgkin mggu dpan kot..
haaa, cite sal mggu dpan.. eyh,betul ke mggu dpn cuti sminggu ??
tampar muka aku sekali biar sedar.. -.- PANG!! ha, dah sedar dah..
wah, sebentarnya.. tup!tup! dah masuk bulan 3... uishh, tak caya ase..
ye ke ??? ye ke ???
tak sabarnya nak tunggu mggu depan ! cup! cup! mggu depan msti bnyak hadiah kan ???
yeayyyy!!!! sukanya.. SAYA SUKA MENJADI SEORANG PELAJAR
sebab sentiasa dapat hadiah daripada seorang guru.. hehe ye tak ? ye tak ?
sape yang sekepala dengan saya, sila angkat kaki.. bhahahaha~ xD
hadiahnya ialah : dang! drang! drang! drang! *bunyi drum*
  kerja sekolah yang melambak *insyaAllah tak banyak sangat* hehe
✖ Coming sOon *dah tau dah nak list apa* mwahaha XD
ye tuh je.. tapi insyaAllah tak bnyak sangat
takpelah gotta go now.. byess peepss~
thx sudi dengar saya punya cite entah apa-II
minggu depan nak beli novel @ komik banyak-banyak.. 
bak kata cg, amalkan MEMBACA dalam kalangan pelajar sekolah.. bhahaha~

Thanks Baca!

Guna Blogskin !! :)


hello and annyeong... dah seminggu tak bukak blog an ?
ermm... cian kat ye ..huhu~
takde pape nak cite pon sebenarnya.. now jam dah menunjukkan jam 2.34 a.m.
hah,tido ? ermm, x ngantuk lagi lah..huhu~ *~*
 korang perasan tak entry apa aku tulis ??
kalau korang nak tau,aku dah guna balik perkhidamatan blogskin tuh..
sebelum nih aku just gune yg aku buat dengan hasil titik peluh.. 
peluh ?? takde peluh lahh.. adeii, nape lah ko ni sengal sangat,? adeii..hoho '=,='
blog aku yang dulu tak secntik ni sangat..huhu~ 
cantik tak blogskin yang saya pilih skang ?? hahaha~
tak cntik ? hmm, yang tuh sebab dye dengki dan mgkin dia rabun warna..huhu~
tak de pape nak cite pon..

haaa,, aku baru ingat ni !! hishh, apa ni?? muda2 tak ingt dowh, kalah owg tua..
sebenarnya aku just nak cakap yang m/v SEVERELY -FT ISLAND buat pada 17 Jan 2012..
korang nak tau tak tarikh apa tu ?? 
17 Jan mrupakan tahun hari lahirnya saya di muka bumi Allah ini.. 
tak pecaya ke ?? ok, tngok arh bkti tak caya.. kekeke~ :P


haa, yang ni lah, tengok anak panah tuh tunjuk kat ner.. hahahaha xD
Amaran!, pErkataan yang saya tulis bukan berniat untuk menyakitkan hati  dan sebagainya :) 

Thanks Baca!

 
This Template Was Made & Design With Love By Izzati Zakaria. All Right Reserved To Izzati.