Kawan-kawan


Short but Meaningful Contest by eyza & nad






ermm.. now aku dah jOin short but meaningful contest nih.. 
this my second contest *wink wink  haha
insyaAllah akulah pemenangnya kalau ada rezeki.. :)
ramaikan yg nak hadiah.. aku pOn nak .. nOrmal lah tu kan ??
okay, GA nih suruh kita buat entry short tapi brmakna.. 
hah nak join ?? okay, korang boleh join kat <<< SINI >>>
okeh, nak buat dah..
bagi saya perkara paling meaningful sepanjang 4 tahun nih adalah
saya dapat bersekolah di sekolah wataniah sekarang ,cup!bukan sekolah askar oke tapi sekolah agama..
saya banyak belajar tentang ilmu-ilmu agama di sana.. sekarang saya budak form 4
saya harap ilmu yang saya belajar sepanjang belajar disana diredhai oleh Nya.. Amin~ :))
saya harap saya dapat banyak sijil pada masa akan datang.. :))
jom jom ! cepat jOin !!
GA ni tamat pada 10 FEBRUARY 2012 pada pukul 11 pagi..  :)
selamat jOin !! ^^

Thanks Baca!

IntaNBerliaN's First Giveaway


tahun nih aku nak jOin banyak-bnyak.. bhahahaa *evil laught
manalah tahu kot-kot rezeki aku tahun nih jadi pemenang.. kan kan ?? :))
InsyaAllah dapat.. Amin.. :)
hah korang nak jOin jgak ?? jom jom,..! dialukan! :))
okeh, kepada sesapa yang nak join tuh, comes *lari laju laju 
Click SINI cepat cepat sebelum terlambat !



tarikh tutup GA nih pada 29 FEBRUARI 2012.. 
jom ! palli nawa,,!!

antara sponsornya adalah :



dah tak sabar nak jOin..!! jOm join cepat !! :))

Thanks Baca!

Dream High part 2






ape kabar sume ?? harap kOrang sihat.. 
okay, first sy nak cakap, blog nih saya baru jek bina bulan 1..
anda msti trtanya-tanya an mana blog saya yg satu lagi...
delete ??? owh, salah sama sekali.. actually, saya tak delete pun blog tuh..
sayang lah nak delete.. ye lah sbb blog tuh saya yg coding sendiri.. sayang lah beb !
yang ni pun saya koding sndiri gak.. punye lah ambik masa yang lame nak edited blog nih..
tapi Alhamdulillah, jadik jugak akhirnya.. kan kan ?? hehe~ 
berbangga beb ! sapa tak bangga kalau blog dye dari asl kosong lepas tuh ada isi cmnih..haha
bak kata orang tua, dimana ada kemahuan di situ ada semangat.. eyh betul ke ayt aku nih ??
macam salah jek bnyi nye.. ahh, ikut lah papepOn asalkan BAHAGIA tul x ??
opsss.... cup cup ! apa yang aku merapu nih ? panjang gile tazkirah aku..
okay ! FULLSTOP !! 

korang tengok tak apa tajuk entry kali ni ?? 
tajuk dye Dream High part 2 kan ? 
bagus bagus, nampaknya korang amat peka dengan keadaan sekeliling..hahahaa~
eyh, ye ke dream high dah buat part 2 sekarang ??haa, betullah tu
dah kuar dah kat youtube cite tuh..
kurang best lah dream high part 2.. bukannya apa, sebab dorang gune pelakon baru
dah takde dah SUZY ...  tak boleh komen lah cite tuh best ke tak sebab sy tak tengok lagi..
actually saya tengah tengok cite dream high part 2 nih, tapi cite tu tengah loading
so, saya tunggu sebentar bagi laluan nak loading..hehe~
takde nak cakap apa pun.. sebenarnya saya nak promote cite tuh, 
tu yg saya post nih..suh korang tengok.. 
 oklah, dah tak sabar nak tengok nih..
nak tengok camne cite dia.. saya tengok dulu ye.. byesss!!! :))
#sedihnya,esok dah nak masuk hostel ! tak nak !!!! huhuhu :'(



Thanks Baca!

 
This Template Was Made & Design With Love By Izzati Zakaria. All Right Reserved To Izzati.