Kawan-kawan


m/v BLUE !!!!


woahhhh~ Big bang dah keluarkan m/v BLUE !!
ini yang membuatkan sume VIP CRAZY!!!!
trcapai jgak aku nk tngok M/V tuh !!!
best lah video dorang..sebelum ni aku juz dngar lagu dye tapi mv lagu laen.. hmmm
sekarang dah dapat tngok betul3 !! haha 
eyh, jap jap .. aku tngok ada 4 orang je group dye, takkan dye ada 5 orang ??
memandangkan aku VIP so aku tau sape yang takde dlm tuh..
TOP yang tak de !!!! mana dia ?? alah, tak nmpak lah dia dalam mv tuh... huhu~
nak tengok dia !! tapi kalau ada kwon oppa pon takpe dah.. haha *menggedik*
sebab aku memang minat kwon oppa daripada TOP.. hehe~
dorang buat penggambaran kat ner ea  siap dngan perempuan OmpUtih lagi.. eishh, nih dengki nih..huhu
dia cool gilak lah dalam m/v tuh.. wow!!! aku dah gila ..so, ada aku kesah !
bhahahaha~ 
jom arh tngok picture dorang! :)







                                                    
                                                         okeh, now tngok lah video nih... :)

okeh, macam mana ??? best tak ?
best kan? hehehe

okey, kalau korang nak download mp3, korang leyh download kat sini.
have a fun kay.. :))

Thanks Baca!

Buat GIF


hah ? buat GIF.. betul ke kau boleh buat zati ?? kurang pecaya lah... 
haaa, mesti korang tekezut kan aku dapat buat GIF nih... hahaha
betul lah aku dah pandai.. erm..tapi aku tak lah sepandai korang..
aku buat seciput je.. aku pun tak andai gak sebenarnya.. aku baru pandai buat pagi nih...
erm.. aku try punya try, jadilah gak, biarpun nampak pelik sikit
aku nak buat macam kat photobucket tapi tak jadik macam tuh..huhu~
tapi tak pe, sekurang kurangnya aku tau basic dye.. kalau tau basic pun tak pe an ?? 
ye tak ye tak ? hehehe :))
tanpa buang masa, jom tngok GIF aku nih... aku malu sebenarnya nak tnjuk nih..
tapi tak pe, dengan keberanian yg entah dtg dari mana, aku tunjuk..
korang jngn gelak sakan tahap cipan kat aku ea.. aku budk baru blajar nih..huhu 



okeh, bagi korang jadik tak ???

buat sampai dapat.. kalau tak dapat tuh buat lagi.. chaiyOk chaiyOk !!!berusaha!

Thanks Baca!

tukar yang baru...


dah seminggu tak bukak lappie dan sepanjang tulah saya tak log in blog nih..
erm.. dah berhabuk dah...
 korang sume ada baca entry kali nih tak ?? haa.. minggu nih saya tukar background dan segala-galanya baru.. 
tapi saya tak tahu nak buat tema apa..btw,korang rasa background colour apa ia okey dengan blog saya nih..
saya ingat nak tukar lah... korang ada idea tak ???
erm.. yang tu jek saya nk cakap hari ni.. byess..

p/s: korang fikir dan bagitau kat saya ia nak buat background dan tema warna apa ia..hehe =D

Thanks Baca!

Program Di sEkolah


woahhh ! (yawning) gOod mOrning ! 
bngun je terus terkam stuff nih.. cup cup ! aku dah bangun dari tadi okay..*yelah sangat*__*
erm.. lupekan ayat di atas tuh..
dah lame aku abaikan blog nih kan.. kesiannya~ alalala
okeh, tanpa membuang masa, jOm kite msuk tujuan kita yg utama..
sebelum tuh, korang sume perasan tak title hari nih ??
okey bagus bagus..
kepada sesape yg tak pandai mengeja tuh atau tak perasan tajuk tu , tajuknya ialah PROGRAM DI SEKOLAH  menarik tak title dia ?? *angkat kening double jerk *
haha.. okeh jom baca dengan teliti.. dah nak mula ni..

hari ahad tuh.. sekolah cam biasa takde pape pon sebenarnya.. 
erm, hari kedua tuh.. sebelum tuh tau tak apa hari kedua ?? 
hari ISNIN lah sayang oii ~
hari isnin tuh tak silap saya perjumpaan sume aspuri..
ingtkan nak buat apa.. 
korang tau tak nak buat apa ?? hmm,, ape lagi kalau bukan buat spot check henset and bnda trlarang..huhu~
selamat aku tak kena. nak kene cmne kalau aku x bwak 'benda alah' tuh.. hoho ==
cam tau tau je kan ? tapi mmg sebelum nih aku tak bwak pon stuff tuh..
bagus betul aku nih kan ? *koya lah kau* hahaha xD

ermm.. mggu nih aku tak belajar sangat sebab sume cikgu busy sebab bilik guru sume berpindah kat bngunan baru.. terutama cg kat bilik SAINS AND MATEMATIK  dan lebih dikenali dengan bilik 'kaca'
sebab apa pggil bilik kaca ?? sebab bilik tuh dikelilingi dengan kaca-kaca..hahaha

hari Khamis tuh kitorang buat MAULIDUR RASUL.. Alhamdulillah berjalan dengan lancar..
aku masuk KRS.. sumenya warne hijau.. aku suka warna hijau..hehe
bnyak ngat kitorang snap picture .. hah nak tengok ??
sorylah aku tak masukkan lagi picture tuh dlm pc nih..huhu
mmg letih sngat tapi penuh dngan kegembiraan.. hehe



p/s: sory pendek je.. saya busy skang.. sory jugak kalau ada ayt trgntung dn membuatkan anda tak faham.. komen or leave a massage in chatbox kay. :)

Thanks Baca!

Short but Meaningful Contest by eyza & nad






ermm.. now aku dah jOin short but meaningful contest nih.. 
this my second contest *wink wink  haha
insyaAllah akulah pemenangnya kalau ada rezeki.. :)
ramaikan yg nak hadiah.. aku pOn nak .. nOrmal lah tu kan ??
okay, GA nih suruh kita buat entry short tapi brmakna.. 
hah nak join ?? okay, korang boleh join kat <<< SINI >>>
okeh, nak buat dah..
bagi saya perkara paling meaningful sepanjang 4 tahun nih adalah
saya dapat bersekolah di sekolah wataniah sekarang ,cup!bukan sekolah askar oke tapi sekolah agama..
saya banyak belajar tentang ilmu-ilmu agama di sana.. sekarang saya budak form 4
saya harap ilmu yang saya belajar sepanjang belajar disana diredhai oleh Nya.. Amin~ :))
saya harap saya dapat banyak sijil pada masa akan datang.. :))
jom jom ! cepat jOin !!
GA ni tamat pada 10 FEBRUARY 2012 pada pukul 11 pagi..  :)
selamat jOin !! ^^

Thanks Baca!

IntaNBerliaN's First Giveaway


tahun nih aku nak jOin banyak-bnyak.. bhahahaa *evil laught
manalah tahu kot-kot rezeki aku tahun nih jadi pemenang.. kan kan ?? :))
InsyaAllah dapat.. Amin.. :)
hah korang nak jOin jgak ?? jom jom,..! dialukan! :))
okeh, kepada sesapa yang nak join tuh, comes *lari laju laju 
Click SINI cepat cepat sebelum terlambat !



tarikh tutup GA nih pada 29 FEBRUARI 2012.. 
jom ! palli nawa,,!!

antara sponsornya adalah :



dah tak sabar nak jOin..!! jOm join cepat !! :))

Thanks Baca!

Dream High part 2






ape kabar sume ?? harap kOrang sihat.. 
okay, first sy nak cakap, blog nih saya baru jek bina bulan 1..
anda msti trtanya-tanya an mana blog saya yg satu lagi...
delete ??? owh, salah sama sekali.. actually, saya tak delete pun blog tuh..
sayang lah nak delete.. ye lah sbb blog tuh saya yg coding sendiri.. sayang lah beb !
yang ni pun saya koding sndiri gak.. punye lah ambik masa yang lame nak edited blog nih..
tapi Alhamdulillah, jadik jugak akhirnya.. kan kan ?? hehe~ 
berbangga beb ! sapa tak bangga kalau blog dye dari asl kosong lepas tuh ada isi cmnih..haha
bak kata orang tua, dimana ada kemahuan di situ ada semangat.. eyh betul ke ayt aku nih ??
macam salah jek bnyi nye.. ahh, ikut lah papepOn asalkan BAHAGIA tul x ??
opsss.... cup cup ! apa yang aku merapu nih ? panjang gile tazkirah aku..
okay ! FULLSTOP !! 

korang tengok tak apa tajuk entry kali ni ?? 
tajuk dye Dream High part 2 kan ? 
bagus bagus, nampaknya korang amat peka dengan keadaan sekeliling..hahahaa~
eyh, ye ke dream high dah buat part 2 sekarang ??haa, betullah tu
dah kuar dah kat youtube cite tuh..
kurang best lah dream high part 2.. bukannya apa, sebab dorang gune pelakon baru
dah takde dah SUZY ...  tak boleh komen lah cite tuh best ke tak sebab sy tak tengok lagi..
actually saya tengah tengok cite dream high part 2 nih, tapi cite tu tengah loading
so, saya tunggu sebentar bagi laluan nak loading..hehe~
takde nak cakap apa pun.. sebenarnya saya nak promote cite tuh, 
tu yg saya post nih..suh korang tengok.. 
 oklah, dah tak sabar nak tengok nih..
nak tengok camne cite dia.. saya tengok dulu ye.. byesss!!! :))
#sedihnya,esok dah nak masuk hostel ! tak nak !!!! huhuhu :'(



Thanks Baca!

 
This Template Was Made & Design With Love By Izzati Zakaria. All Right Reserved To Izzati.