Kawan-kawan


Big Bang -- Monster







[T.O.P]
Oraen-maniya mot bon sa-i geudaen eol-ku-ri chowa boyeo
Yeppeojyeot-da neon hangsang nae nunen wonrae kowah boyeo
[G-Dragon]
Keunde oneul-ttara jo-geum talla boyeo yunanhi mwonka deo cha-gawo boyeo
Nareul boneun nunbichi dongjeonge kadeuk cha-isseo ne apeseo nan ja-ga
Boyeo

[T.O.P] Kwaehn-chanheun cheogaesseo daehwah-jujereul bakkwobeoryeo
[G-Dragon] Mudko shipeun ma-reun manheunde neon ttag jallabeoryeo
[T.O.P] Ne gin meorin challanggeoryeo nae bo-reul ttaerigon seuchyeojina
[G-Dragon] Dwiido-raseon godjang kabeoryeo yeo-giseo neol jabeumyeon
Useuwojina

[Taeyang]
Amu maldo tteo-oreuji anh-jyo tteolmyeonseo neon handu balchag dwiiro
Ijen nae-ga museopdan geu mal nal michike haneun neoran tal

[Daesung]
I love you baby I’m not a monster
Neon al-janha yejeon nae moseubeul shi-gani chinamyeon sarajyeo beoril
Tende keu ttaen al tende baby
[Taeyang]
I need you baby I’m not a monster
Nal al-janha ireohke kajima neo majeo beorimyeon nan jugeobeoril tende I’m
Not a monster

[Seungri]
Museun ili isseodo yeongwonhaja-go seulpeul ttaedo gippeul ttaedo
Kkeut-kkaji haja-go
You don’t say that tomorrow oneu-ri majimagin geotcheoreom sarang-haja-go
[G-Dragon]
Neo eom-neun salmeun jongshinhyeong sesanggwah danjeoldwaeh dol
Jikyeon-giya
Neoran jonjae-neun gojilbyeong shiryeonye yeonsong ma-eum song miryeoniya
[T.O.P]
Sesangsaramdeu-ri nae-ge dollin deung modeun geo-shi bebe kkoyeoit-deon
Nun-chorideul
Nae-ge kajang keun apeumeun (apeumeun) ni-ga keudeul katajyeot-dan geotppun

[Daesung]
I love you baby I’m not a monster
Neon al-janha yejeon nae moseubeul shi-gani chinamyeon sarajyeo beoril
Tende keu ttaen al tende baby
[Taeyang]
I need you baby I’m not a monster
Nal al-janha ireohke kajima neomajeo beorimyeon nan jugeobeoril tende I’m
Not a monster

[Seungri]
Kajima kajima kajima tteonaji mara
Hajima hajima hajima neo katjianha
[Daesung]
Meo-reojin chaero sarangeun geolleojin chaero
[Seungri]
Chajjima chajjima chajjima nal chajji mara
Majimag majimag majimang ne ape seo i-nneun
[Taeyang]
Nae moseubeul giyeo-khaejwo nari-jji marajwo

[Daesung]
I love you baby I’m not a monster
Neon al-janha yejeon nae moseubeul shi-gani chinamyeon sarajyeo beoril
Tende keu ttaen al tende baby
[Taeyang]
I need you baby I’m not a monster
Nal al-janha ireohke kajima neo majeo beorimyeon nan jugeobeoril tende I’m
Not a monster
[G-Dragon]
I think I’m sick I think I’m sick
I think I’m sick I think I’m sick


Translation:

It’s been a while since we’ve met
Your face looks good
You got prettier, you were always beautiful in my eyes

But today you look a bit different
You look especially a bit cold
Your eyes that look at me are filled with pity
In front of you, I seem smaller

I tried to be fine, trying to change the subject
Though I had so much I wanted to ask you
You cut me off right away
Your long hair flowing
As it hit my cheek and passed away
You turn away and left right away
If I try to catch you here, would that be too ridiculous?

Nothing comes to my mind
As you tremble, you take a step, two steps back
You say that I scare you now
You’re like a moon that makes me go crazy

I love you baby I’m not a monster
You know how I was in the past
When time passes, it’ll all disappear
Then you will know baby
I need you baby I’m not a monster
You know me so don’t leave like this
If even you throw me away, I will die
I’m not a monster

No matter what happens, let’s be forever
When we’re sad, when we’re happy, let’s go till the end
You don’t say that tomorrow
Let’s love like today is the last

A life without you is like an imprisonment for life
An extinction from the world to the point where I’d go crazy
Your existence is a chronic disease, a repitition of pain
You’re a lingering attachment in my heart

The people of the world have turned their backs against me
The corners of their eyes are all twisted up
The greatest pain to me,
Is the fact that you became the same as them

I love you baby I’m not a monster
You know how I was in the past
When time passes, it’ll all disappear
Then you will know baby
I need you baby I’m not a monster
You know me so don’t leave like this
If even you throw me away, I will die
I’m not a monster

Don’t go, don’t go, don’t go, don’t leave me
Don’t do it, don’t do it, don’t do it, it’s not like you
Getting farther away, love is breaking apart

Don’t find me, don’t find me, don’t find me, don’t look for me
The last, last, last image of me in front of you – remember that
Don’t forget me

I love you baby I’m not a monster
You know how I was in the past
When time passes, it’ll all disappear
Then you will know baby
I need you baby I’m not a monster
You know me so don’t leave like this
If even you throw me away, I will die
I’m not a monster

I think I’m sick I think I’m sick
I think I’m sick I think I’m sick
#lyricsmode#

***********************************************




Thanks Baca!

It's me


hep. hello. hai. Selamat petang semua.. harap korang ceria pada petang rabu ni..hehe~ 


Cute je mamat nih. lol. 

erm, pejam celik, pejam celik hari ni dah 6 Jun dah.. Buka sekolah 10 Jun. Masuk hostel 9 Jun.. bermakna    
aku masih ada 3 hari lagi dapat duduk landing-II kat rumah.. waaa~ tak nak pergi sekolah, tak nak pegi sekolahhhh~!!! tu lah kau, orang bagi cuti kau cakap kau puas duk kat umah lha, nak masuk sekolah lha.. sekarang ? dah nak masuk sekolah, malas pulak.. haa, tu lah aku.. adoyaiii~ but, masa sentiasa berjalan kan ?
nak buat ,macam mana ? ada satu pepatah ni, LUMRAH ALAM @KEHIDUPAN. eyh, betul ke satu pepatah ? ahh, ikut lha papepon,.. lol. >.< actually,aku malas masuk hostel bukan malas pergi sekolah..
okep, yang pasti aku malas masuk hostell~ aku malas berkemas and sewaktu dengannya lah.. *sob,sob* :'(
memang lha kau nih, buat malu kat budak je, budak pra pon suka masuk hostel kalau dorang boleh masuk. lol. ye ke ?? ikut lha papepon..huhu~


sampai hati gelakkan aku..huhu~ but i like you smile smirk like that. lol~

kerja sekolah ?? Alhamdulillah aku sentuh jugak walaupon kerja tuh masih tak siap-II sampai sekarang. Korang dah siap ke ?? mesti dah kan ? bagus lha kalu camtu. ^_^ kerja sains aku tak siap lagi. Aku tertinggal buku teks kat sekolah lha. Camne ea ?? sesape tolong aku. huhu :(. Mampus aku, dah la cikgu nak kerja tu hari Ahad ni. Takpe lha, buat malam Ahad. susah apa ?? lol. Mudah je kerja kau kan? lmao.
nah~ camni lha aku, but bukan school. School tu tukar kepada hostel.


Ish, apa ni buat kerja selalu tertangguh. Tak baik tau.. sudah-sudah lew tertangguh tu kay.. hehe~ 
*sorry kalau terasa* I always like this. suka sangat tertangguh sebab tu kerja saya tak siap-II. Kesian kat dia, mesti dia kata "Tuan aku tak sayang kat aku dah". lol. why i'm so lazy ?? actually, saya sentiasa bukak blog ni. Rindu doeh tak buka blog ni lama-II nanti nak masuk hostel pulak. *lappy + blog, i'll always miss you when i'm in hostel* lol. Tak balik berminggu-minggu. huhu~ :(  *cough* Selain tu, aku juga rindukan ultimated bias aku.lol. Now, i think my bias semakin bertambah..HAHA!! now, i love Luhan. actually, Luhan sorang je.. keke~ ^_^

****************
Haa,, aku ada buat Tulisan GIF.. buat sendiri je tau *aku bukan menunjuk ni* tak tau lha cantik ke tak, but, not so bad. Aku pon baru buat je ni.. Actually, aku ada tanya orang sikit-II but diorang tak tau nak ajar camna, aku nak berterima kasih dekat kat Atin bebanyak sebab bagitahu aku serba sedikit buat GIF but separuh jalan jek..huhu. Lepas tu, aku tak ikut tutor kak atin. Aku nak buat cara lain. Okey, lepas tu, aku pon pikir cara dye.. haaa, GATCHA !! aku rasa, aku buat paling simple dari korang. mesti korang buat lagi cantik kan ?? nak tahu tak aku fikir kat mana benda alah ni ?? Aku pikir dalam kereta menuju ke Kuala Terengganu. Haha. Lepas balik tu, aku terus bukak lappy.. so, korang nak tengok hasil kerja aku ?? Jom datang dekat-II. hehe.


erm, simple-mimple je kan ?? 

Aku buat GIF ni special untuk birthday kawan aku pada 3 Jun hari tu, but tak sempat sebab aku tak pandai lagi. Kelmaren baru pandai..hehe~ okeylah, aku malas nak tulis panjang-II sebab entry kali ni tersangatlah panjang. Bye.
Terima Kasih sebab sudi baca entry kali ni sampai ke bawah. Walaupon ayat aku tunggang-langgang, terbalik-kuang. Haha. Thanks ya..hehe~ bye. :)






Thanks Baca!

 
This Template Was Made & Design With Love By Izzati Zakaria. All Right Reserved To Izzati.