Kawan-kawan


"Contest : Blog Paling Awesome"



This is simple but nice~ mata saya sama ikut je dengan perkataan AWESOME tu..hehe

Okep.. kali ni saya rasa saya rajin nak join segmen ni..saya rasa sekarang saya lebih suka join daripada tulis pasal diri saya..korang da tau ke saya join apa ?? oke, pegi tengok kat atas tu..haa, saya join Contest.. contest apa ? Contest: Blog Paling Awesome.eyh,awesome ke blog saya ?? ==' tak tahu lah, harap-II dorang anggap blog saya ni awesome..hehe~ :) okey, nak join tak ?? best tau!! okep, kepada sesape yang nak join tu, sila lah CLICK kat Banner tu..harap-II kepada sume yang open blog ni Join ea, sebab Hafiz dan  Afifah suruh ramai-II join Contest ni..bai da wei, mesti blog korang awesome kan ? so, tunggu apa lagi, ni lah masanya..hehe~ haa, lupa pulak! kalau ada contest mesti ada syarat an ? so, baca syarat di bawah.

Okay, antara syaratnya ialah ; 

1. Warganegara Malaysia
2. Mempunyai blog 
3. WAJIB follow blog Fifah and Apis *nak link ? just click banner kat atas and follow lah dorang*
4. Digalakkan tekan button like FB Apis and Fifah
5. Buat satu entry bertajuk "Contest : Blog Paling Awesome"
6. Letak banner dan dilinkkan ke entry dorang ( Apis and Fifah )
7. Hantar link entry korang ke ruangan komen entry Fifah or Apis
8. Sebarang link tidak diterima melalui Cbox/Fibox
9. Contest bermula dari 1 June 2012 . Tarik tutup diberitahu kemudian.
10. Contest ini automatik terbatal jika penyertaan kurang dari 30 peserta.

Ok, yang diatas antara syarat-syaratnya, dan untuk lebih detail.. Click banner tersebut iya ? :) saya buat contest ni masa pukul 12 tengah malam,baru je masuk 1 june and kontest ni baru je bermula 1/6 kan? laju tak saya ?? hehe~ memang express lah kan ? :) .. erm, saya dah tak tahu nak tulis apa. Lastly, saya harap, saya berjaya masuk dalam contest ni.. :) Saya just nak cuba nasib, kot-II luck saya baik masa contest ni.. Harap-II lah kan ? kita harus mencuba..macam pepatah tu, Jangan mengalah sebelum mencuba. eyh, betul tak ayat saya tu ?? Lantaklah, yang pasti korang faham and saya bahagia..LOL -.- lmao xD. Oklah, saya dah mengantuk ni, terpaksa off writing dulu.. bye-yeom~ *wave* =)
Sekali lagi, saya harap saya berjaya and wish me luck kay! ^^ dan jugak peringatan sekali lagi, jomlah kita join Contest ni.. saya tag kepada sesape yang open Blog ni.. :) *ajaklah sume, sedara-mara,sahabat-handai ataupon pakwe/makwe yang ada blog iya?* hehe =) 

Thanks Baca!

 
This Template Was Made & Design With Love By Izzati Zakaria. All Right Reserved To Izzati.