Kawan-kawan


Aigooo *sigh*





yes... i'm bored now.. 
sekarang baru je hari ke 8 cuti semesta.. aku rasa cam dah lama duk umah..
i'm dem bored like death.. u know what i mean ??? 
i don't know what to do.. asyik ber-fb je.. puas lah weyh..
kerja sekolah bertimbun lagi, but, aku malas lha ari ni.. i don't know why..huhu~
nak pergi jalan-II ?? nak jalan kat ner ?? lagi lha boring..
cuti ni ramai buat makan gulai, kalau kat kampung aku, dorang panggil 'bekwoh' ada paham ?


erwhh... so sexy!! @_@ +_+ *i'm dead* ;AAAA;
aishh.. budak sekolah rendah ni kata nak buat reunion.. sampai sekarang tak buat.
aku dah letih tunggu ni.. korang tak tau ke yang aku rindu gila kat korang ??? 
waaa~ tak sabar doeh nak tunggu.. adoii~ 
aku dah kempunan ni.. korang tak rindu aku keh ??? huhu~ 


haa... tengok ?? sampai sekarang tak tetapkan lagi bila nak jumpa..huhu~
aku dah lha tengah boring ni sambil-II nak exchange nombor phone..
adoiii~~ oklah, That's all kot..^^

Thanks Baca!

Segmen : Follower Pilihan Niera


hello. hai. annyeonghaseyo.! 
today, zati nak buat segmen pulak.. asyik-II segmen kan ?? biarlah, saya suka buat segmen, kot-II lha saya bertuah masa join segmen ni kan ? bila lagi nak join segmen kalau bukan sekarang, nanti masuk hostel dah tak boleh nak berjinak-jinak dengan lappy lagi.. tul tak ?? hehe~ okep, Kali ni niera akan melancarkan segmen dia.. 



haa, nak join tak ?? kalau nak join, klik banner tu kay!! amacam ? menarik kan ? tengok banner dah tahu..hehe~ okey, kalau ada segmen, GA or else mesti ada syarat kan ? so, jom jenguk syarat-syarat dia.. :)

syarat-syaratnya;

1. blogger malaysia
2. Follow blog Aishyah Humaira'
3. Like fanpage niera
4. buat entry bertajuk "Segmen : Follower Pilihan Niera"
5. letak banner dan linkkan ke entry Aishah Humaira
6. letak link dalam kotak komen 
haa, amacam ?? simple kan ? tak payah nak serabut kepala nak like banyak-II.. so, jom join! Thats all. :)
saya nak tag kepada sesape yang baca entry ni.. so, saya harap korang join kay! :)

Thanks Baca!

Mega Tech Giveaway By MizzsNinie, CikMun And DrFara


haa.. jawab salam tuh, jangan tak jawab.. dosa tau.. okep, saya nak join kontest pulak hari ni.. banyak kan saya join ? okep, saperti yang saya tulis pada kontest sebelum ni yang saya paling suka join kontest dari cite pasal diri saya.. biarlah 'RAHSIA'.. hehe~ :) okey, saya join kontes ni sebab kontes kali ni memang tersngatlah simple, bhaii~ daripada yang kena like and follow bnyak-II tuh.. aku rasa fed up je kalau like ngan follow banyak-II tuh.. okep, koranga nak join tak ? kalau sesape nak join tuh, sila klik banner di bawah!! 




Okep, syarat-II kontes ni tersangatlah senang simple-mimple!*oihh, aku rasa senang dengan simple tu sama je* -.-'

antara syaratnya;

1. Follow Blog MizzsNinie, CikMun dan DrFara .
2.Like Page MizzsNinie dan DrFara .
3. Buat satu entry yang bertajuk ' Mega Tech Giveaway By MizzsNinie, CikMun And DrFara'.
4. Tampalkan banner diatas dan linkkan ke entry ini.
5.Tag minimum 5 orang blogger dan pastikan mereka tahu tentang GA ini.
6. Sebarang komen tidak diterima mealui Cbox.
7. Sebagai tambahan, korang boleh letakkan banner di sidebar blog anda juga.
haa,,, amacam syaratnya ?? senang kan ?? tak perlu nak like and follow banyak-II.. okep, kalau ada GA, mesti ada hadiah kan ? so, korang nak tahu tak hadiah dia apa ? Gift dia... WwOoww!!! Fantastic Babyyy!!
memang Awesomee!!! Jom kita jenguk sikit hadiah dia.


 Hadiahnya; 
♥ Sebuah MP3 Player
♥ Sebuah phone Samsung
♥ Sebuah Kamera Lomo
♥ Button Badge K-Pop
♥ Inner Neck * apa tu ??*
♥ 30 Bloglist selama sebulan
♥ 10 Banner
haa.. amacam ?? *double-eye* berkenan tak ?? okep.. Jom! join! :) untuk lebih terang +detail sila CLICK Banner tu kay! :) haa!! saya tertinggal 1 lagi syarat dye iaitu tag! 
saya tag kepada sesape yang membaca entry ini and kepada 5 minimum tag tu, saya nak tag kepada Fieyqa , Atiqah, Hafiz, Cha Donghae dan Liyana Izzati harap-II korang join kay! :)

Thanks Baca!

 
This Template Was Made & Design With Love By Izzati Zakaria. All Right Reserved To Izzati.