Kawan-kawan


#No Caption


Good Morning awak-awak.. Alhamdulillah, dah boleh update blog selalu, kenapa ? sebab, line wifi dah sampai ke tingkat 4. Haha. Seronok.. Dulu, jangan harap nak smpai tingkat 4, dekat bawah blok pon memang takde wifi, hanya blok-blok tertentu je sampai. Tapi sekarang, mungkin semua dah ada kot, sebab tingkat 4 pon sampai ni. hihi. Gembira tu memanglah, tapi, yang sedihnyaa,, phone pulak yang rosak. Sedih betul. Nak online pun kena la onkan lappy. huhu. TT.TT, paling utama, nak on insta pon macam hapaa.. selamat boleh juga online, walaupun tak sebest on dekat phone. Online kat lappy tak seronok sebab tak boleh nak post.. hiii. Tapi takpe lah, boleh on pon jadi. haihh. huhu, btw, congrate to myself. ;D . Ok, sebelumku undur diri,, (chewahh) do follow me at instagram.. Just click butang insta dekat sebelah kanan or type niz_izzati at search insta. haha. Sempat lagi promote kauu... bye. 




Thanks Baca!

#Sabar

Goodnight dear, dah lama tak update bblog ni. kesiann.. dah bersarang, selamat tiada kerawang-kerawang spider or something. hohoho~ sebelum ni busy dengan dengan kerja and final exam, so, kali ni kurang sibuk sikit walaupun banyak kerja jugak tapi better then sebelum ni. tak faham ? lupakan.. Malam ni tak ada benda penting pon just saja-saja update and nak bagitahu yang phone saya rusakk... dah dua hari dah rosak, so, sebagai pelajar, hidup saya sekarang sedikit kelam-kabut lah sebab tak boleh nak tahu info semasa sebab tade whatsapp. Whatsapp penting kot zaman sekarang ni. huhu. Sedihh wehh,,, korang tak sedih ka kalau tade benda penting dalam hidup korang ?? huhu. Apa-apa pun, saya harus bersabar sekarang. sesungguhnya Allah ada. :')  Ok lah korang, saya tak nak cerita panjang-panjang sebab rush ke kafe ni. Ada peluang saya udate lagi InsyaAllah. Bye. Assalamualaikum. 




Thanks Baca!

 
This Template Was Made & Design With Love By Izzati Zakaria. All Right Reserved To Izzati.