Kawan-kawan


Untitled


hello peeps...! haa~ korang sihat tak ??
syukur saya dengar korang sihat.. kalau korang tak sehat mesti korang tak 'berblog walking' an ?? tul tak ? hehe
erm, saya tak sihat lah, saya sakit jiwa+kepala nih..
haa~korang jangan tekojut kay,saya bukan sakit jiwa yang macam 'gila' tuh, 
nanti tak pasal-II dibawaknya saya kat hospital tanjung bahagia @ tanjung rambutan.. lol -,-
tak boleh dibayangkan.. *geleng kepala* Alhamdulillah kita sihat walafiat. :)


segan-II Hoya nak cakap.. same with me~ hehe xD

saya ada banyak cite actually.. haa.. korang nak tau tak mggu lepas..
Uishh.. memang boleh dikatakan 'Minggu Tak Belajar' sebab banyak sangat aktiviti kat sekolah..
erm, hari ahad, kitorang ada perlawanan Debut English ala Parlimen antara daerah besut. 
Sekolah saya jadi tuan rumah..memang Daebaklah kan, sebab tak belajar..
kitorang just lepak-II.. haa  KANTOI ! haha~ xD
hari kedua tuh, sambungan Debut.. haa, korang nak tahu tak ??
nak tahu tak ?? sekolah saya... sekolah saya.. sekolah saya..
MENANG ! Alhamdulillah, Ya Allah.. ! memang syukur sangat-II
ye lah kan ? sapa tak happy kalau sekolah kita menang.. ^_^

haa.. nilah pendebat sekolah saya.. :)


pendebat sekolah Wataniah ngan sekolah Imtiaz, Besut
hensem kot kat bawah tepi sebelah kiri tuh,.. hehe

nak kenal tak ?? nak ke tak ?? kalau nak.. pergi cari dorang kat fesbuk ea.. hehe ^^ 
okeh, hari yang ketiga iaitu hari selasa, pusat sains negara datang kat sekolah saya..
sedih gila ase sebab aku dapat naik separuh je dalam bas tuh, tu pon dapat naik sebelah petang je.. 
tak sempat nak masuk tadi.. dorang buat dalam bas, 
that's why tak boleh ramai-II, nanti sempit lak.. waaaa T^T
so,takdak lah picture masa dorang datang.. huhu :(
ingat, nak lah posing kat dalam bas tu nanti.. lol -.-
sedih siot rasa.. nak naik ! aku nak naiiiikk lah wehh ~
erm, hari rabu lak. korang nak tau tak nape ?? okeh pergi tengok kalendar jap.. tarikh 11/4/2012
haa, ada apa ?? teka.. teka.. 
okeh, sangat peka lah korang nih.. tu lah tarikh pertabalan..
so, kitorang cutilah.. hari pertabalan kan ? wahhh! best kot ! ^^
landing-II kat hostel best apa.. hehe

wahh.. nih yang membuatkan aku bermimpi malam-II nih.. keke

kan best kalau betul ?? kekeke~ xD.. ahh, sudahh.. apa aku cakap nih ?? lol O,o
okep stop the point..
erm, hari khamis tuh ada apa ea ??? tak de apa-II kot.. but, ramai jugaklah cikgu tak masuk..
haa.. yang tuh je kot.. :D
arghh, geramnya!! aku nak download cite flower boy band tapi tak dapat-II, geram gile arh.. arghh! BTW, thanks kat kak  yang kat dlm fb tuh, dye dah bagitau saya kat mana nak download thai movie, tajuknya Suck Seed ! :) Khamsamida! :)

Thanks Baca!

0 Sporting habis!:

 
This Template Was Made & Design With Love By Izzati Zakaria. All Right Reserved To Izzati.