Kawan-kawan


Dream High part 2






ape kabar sume ?? harap kOrang sihat.. 
okay, first sy nak cakap, blog nih saya baru jek bina bulan 1..
anda msti trtanya-tanya an mana blog saya yg satu lagi...
delete ??? owh, salah sama sekali.. actually, saya tak delete pun blog tuh..
sayang lah nak delete.. ye lah sbb blog tuh saya yg coding sendiri.. sayang lah beb !
yang ni pun saya koding sndiri gak.. punye lah ambik masa yang lame nak edited blog nih..
tapi Alhamdulillah, jadik jugak akhirnya.. kan kan ?? hehe~ 
berbangga beb ! sapa tak bangga kalau blog dye dari asl kosong lepas tuh ada isi cmnih..haha
bak kata orang tua, dimana ada kemahuan di situ ada semangat.. eyh betul ke ayt aku nih ??
macam salah jek bnyi nye.. ahh, ikut lah papepOn asalkan BAHAGIA tul x ??
opsss.... cup cup ! apa yang aku merapu nih ? panjang gile tazkirah aku..
okay ! FULLSTOP !! 

korang tengok tak apa tajuk entry kali ni ?? 
tajuk dye Dream High part 2 kan ? 
bagus bagus, nampaknya korang amat peka dengan keadaan sekeliling..hahahaa~
eyh, ye ke dream high dah buat part 2 sekarang ??haa, betullah tu
dah kuar dah kat youtube cite tuh..
kurang best lah dream high part 2.. bukannya apa, sebab dorang gune pelakon baru
dah takde dah SUZY ...  tak boleh komen lah cite tuh best ke tak sebab sy tak tengok lagi..
actually saya tengah tengok cite dream high part 2 nih, tapi cite tu tengah loading
so, saya tunggu sebentar bagi laluan nak loading..hehe~
takde nak cakap apa pun.. sebenarnya saya nak promote cite tuh, 
tu yg saya post nih..suh korang tengok.. 
 oklah, dah tak sabar nak tengok nih..
nak tengok camne cite dia.. saya tengok dulu ye.. byesss!!! :))
#sedihnya,esok dah nak masuk hostel ! tak nak !!!! huhuhu :'(



Thanks Baca!

0 Sporting habis!:

 
This Template Was Made & Design With Love By Izzati Zakaria. All Right Reserved To Izzati.