Kawan-kawan


Short but Meaningful Contest by eyza & nad






ermm.. now aku dah jOin short but meaningful contest nih.. 
this my second contest *wink wink  haha
insyaAllah akulah pemenangnya kalau ada rezeki.. :)
ramaikan yg nak hadiah.. aku pOn nak .. nOrmal lah tu kan ??
okay, GA nih suruh kita buat entry short tapi brmakna.. 
hah nak join ?? okay, korang boleh join kat <<< SINI >>>
okeh, nak buat dah..
bagi saya perkara paling meaningful sepanjang 4 tahun nih adalah
saya dapat bersekolah di sekolah wataniah sekarang ,cup!bukan sekolah askar oke tapi sekolah agama..
saya banyak belajar tentang ilmu-ilmu agama di sana.. sekarang saya budak form 4
saya harap ilmu yang saya belajar sepanjang belajar disana diredhai oleh Nya.. Amin~ :))
saya harap saya dapat banyak sijil pada masa akan datang.. :))
jom jom ! cepat jOin !!
GA ni tamat pada 10 FEBRUARY 2012 pada pukul 11 pagi..  :)
selamat jOin !! ^^

Thanks Baca!

3 Sporting habis!:

Miss Nadya said...

alhamdulillah...semoga segala ilmu di manfaatkan..amin...:)

gud luck syg..:)


http://www.nornadiah.com/2012/02/senarai-nama-join-short-but-meaningful.html

eyza ♥ said...

salam . contest ni ade ptmbhn sponsor . awak tlg tgk balik eyh . follow sponsor tu :)

ncuplalala said...

singgah sini ;)

jemput terjah belog kite ;D

http://emylyana-shah.blogspot.com/2012/02/short-but-meaningful.html

 
This Template Was Made & Design With Love By Izzati Zakaria. All Right Reserved To Izzati.