Kawan-kawan


"Simple GIVEAWAY by Ira Thira".





hyep sume!! Assalamualaikum..
Okep, saya nak join giveaway pulak...
haritu dah join kontes, sekarang nak join GA.. pasni apa pulak ??
banyak kan saya join..hehe~
ok, tanpa melengahkan masa, jom kita start GA nih..

Kepada sesape yang nak join GA ni, sila klik banner yang cute diatas..okey!?? :)
erm, GA ni created by Ira Thira..
okey! kalau ada GA mesti ada syarat dia kan ?? so, syarat-syaratnya: 


 Kepada Blogger Malaysia tak kira Lelaki atau Perempuan.
 Add Ira Thira di Facebook and follow blog (WAJIB) *takdesunat,makruh or whatever kay!*.
 Buat entry bertajuk "Simple GIVEAWAY by Ira Thira".
 Copy banner and paste serta linkkan banner ke entry Ira Thira.
 Tag 2 orang atau lebih dan pastikan mereka tahu.
 Copy link entry GA korang dan paste di ruangan komen.
 GA ni dibatalkan jika kurang daripada 10 orang.
 Korang boleh letak banner di sidebar blog korang okey! *kalau tak nak takpe*



Okep, itu adalah syaratnya, simple like ABC right ??
 untuk maklumat lanjut, sila ke Blog Ira Thira 
saya tag kepada ;

Kak Tiqah
Atirah Hayati

Thanks Baca!

0 Sporting habis!:

 
This Template Was Made & Design With Love By Izzati Zakaria. All Right Reserved To Izzati.