Kawan-kawan


"Contest Word Search Puzzle"





ehemm...hmmm \\check suara, 1-2//  hehe~
Assalamualaikum!! Minta perhatian kepada Blogger-blogger sekalian! 
sesiapa yang ingin menyertai "Contest Word Search Puzzle" silalah click banner untuk mendaftar..! 
// Haha, macam pengumuman kat sekolah lha pulak, yelah, aku kan gila Copong (Mikrofon)\\ O.o

Okep, hari ni, saya ada berita baek punya untuk korang!
sape nak tahu, baca pengumuman yang telah dibuat diatas.
Okep, sapa yang minat main Puzzle boleh lha mencuba nasib, Puzzle ni macam Sudoku jugaklha.
So, kalau ada Contest mesti ada Syarat dye an ??

Syarat-syaratnya:


  • Anda hendaklah seorang blogger, mempunyai blog & facebook

  • Buat entry bertajuk "Contest Word Search Puzzle"

  • Copy and paste banner diatas dan linkkan ke entry anda.

  • Follow & like fanpage penaja contest ini (WAJIB)

  • Paste entry korang di kotak komen berserta blog ID dan facebook ID bagi mengelakkan penipuan (sesape yang tak follow dan like penganjur)

  • Tag 3 orang dan pastikan dorang tau!

  • Hantar jawapan di emel g.juice@yahoo.com (sertakan entry korang di emel tersebut

  • Secara automatik contest ini akan terbatal jika kurang daripada 30 orang

  • Contest bermula 26/6/2012 hingga 8/8/2012 tepat pukul 11.59 P.M
haaa, Itulah antara syaratnya.. so senang, right ?? ^^

Untuk keterangan lanjut, sila pergi ke blog Zati and Lappy.

Okep, now sesi mentag kat kawan-II;


P/s : Thank you kerana inform kat saya pasal ni. Okep, kepada yg nak join tu, Good luck yaw! ^_^

Thanks Baca!

2 Sporting habis!:

 
This Template Was Made & Design With Love By Izzati Zakaria. All Right Reserved To Izzati.