Kawan-kawan


Teman..




Assalamualaikum.. Jawab, jangan tak jawab..before that, jom mulakan dengan bacaan Bismillahirrahmanirrahim.. Alhamdulillah, dengan kesekalian ni, saya dapat menulis entry pada kali ni..Lama kan saya ignore blog saya ni.. alololo~ keciannya, sorry, sebab sejak akhir-II ni, saya busy sangat.. /yelah tu/

erm, kelmarin saya call kawan saya... rindu gila kat dia.Dah berapa bulan dah tak jumpa. Dia pindah akhir tahun taun lepas..Rindu sesangat kat dia, dia kawan baik aku..waaa~ Mira, kenapa ko kena pindah ??? Jangan lah pindah..huhu :'(

Kelmarin masa saya call dia, rasa cam nak nanges pon ada, sebab, dah lama tak dengar suara dia.. Banyak sangat cite nak dikongsi dekat dia.Yang lucunya, kawan kat sekolah baru dia panggil "Angry Bird" kat dia..
nak tahu sebab apa ??? aku pon tak tahu..hahaha /lawak bodoh, jangan suka/ ;3Dorang panggil Angry Bird yang warna Kuning tu kat dia. mungkin dorang tahu kot yang Mira minat Kuning. Well, biasalah kan, Bias kepada Wooyoung, Wooyoung minat kuning and Mira pon sebenarnya dah memang minat kuning. Ada chemistry la tu..hehe  Aku paling sedih dengan ayat yang ni;
Zati, sorry sebab tepon yang Nokia saya tu rosak sikit sebab tu tak dapat nak dengar sangat apa yg awak cakap, saya harap awak call lagi, kalau awak call, awak guna yang nombor satu lagi kay. Saya rindu nak dengar suara awak. Awak tepon saya tadi, walaupon sekejap, dah terubat rasa rindu saya.. 
Haa, macam tu lah bunyinya, saya pon dah tak ingat sangat. Saya paling terharu masa ayat "Saya rindu nak dengar suara awak" dan "dah terubat rasa rindu saya" tuh.. Yang tu ayat paling terharu.. SAYA PON RINDU KAT AWAKK SAHABAAATTTT!!!  Saya harap kita boleh jumpa lagi nanti masa hadapan jika umr panjang. InsyaAllah. :) Miss u a lot Friend. Our friendship will never end.
P/s: Untuk seorang sahabat yang berada dari jauh. Btw, harap mira sihat selalu disamping keluarga yang tersayang.. erm, Pembaca online yang membaca entry saya kali ni ada sahabat baik tak ?? kalau ada, kongsi-kongsilah kay! :)

Spesel tuk Sahabat..! :)

.Bye-yeom. 


Thanks Baca!

0 Sporting habis!:

 
This Template Was Made & Design With Love By Izzati Zakaria. All Right Reserved To Izzati.