Kawan-kawan


prelaunchx.. apa tu ??


hyep korang.. Assalamualaikum dan selamat sejahtera! Korang ada Twitter, Facebook atau Blog tak ?? Kalau ada jom join! kalau yang tak ada tu, nak join jugak ? haa, jangan sedih, jangan risau, pergi Sign Up kat Yahoo atau Gmail cepat-cepat! :)

Haa, korang tahu tak apa itu PRELAUNCHX ?? korang boleh jana pendapatan melalui PRELAUNCH ni.. benda ni nak sama macam.. 

/cute nye mamat-mamat nihh/ Fightingg!!

haa, itulah antara site-site yang boleh menjanakan pendapatan korang!! selain dekat heartbeat dan churp-churp, korang boleh juga jana pendapatan kat blinGD dan sebagainya.. haa, itulah antaranya. Nak tambah duit pulak ?? Scroll..!!
                                                                 Iklan Kejap!
okep, first klik Prelaunchx. Lepas tu korang just PROMOTE jer.. Hah ?? ye ke ?? yup! Korang just PROMOTE jer! senang nyer!! haa, simple right ?? korang mesti tertanya-tanya kan ? "Dia nak tak eyh No.Account Bank ??", "Kad Pengenalan??" korang mesti tertanya-tanya + risau kan ?? haa, It's okay, Korang jangan susah hati, sebabbbbbb, sebabbbbb, /excited/ sebab dia tak mintak no account, no IC dan nombor phone korang.. 

Cepat join cepat-cepat sementara sementara stok masih ada..! LOL, tak lah../gurau-gurau/ hehe~ 
Ok, seriously, Jom join sebelum 27 AUGUST 2012.. selepas tarikh ni, korang kena bayar RM100.. so, korang nak bayar ke ?? mesti lah tak nak an? so, cepat-cepat join benda nih.. Boleh dapat duit raya "angpau" lebih! haha :D

Okey, mesti korang tertanya-tanya kan ? macam mana nak cash out duit tu, dah lah nombor phone, IC and account bank pon tak bagi.. haa, tak payah susah-susah hati sebab dorang akan hantar Cek kat rumah korang berdasarkan berapa yang korang dah dapat dari har ni sampailah hari last iaitu, 27/8/2012..
so,, what u waiting for ?? jom join sementara tarikh masih ada.. :) 

Untuk promote PRELAUNCHX korang, first korang perlu sign up.. Then, korang tengok kat bawah sekali, dia ada tulis " YOUR REFERRAL LINK", then, korang just COPY + PASTE je link tu kepada sesape yang korang nak Promote.. soo, Good Luck yaww! :)

haaa, inilah contohnya, Korang just perlu Copy+paste je.. :)
Harap-harap korang join yew..! kalau korang join, Korang dapat pertambahan duit raya.. hehe xD Wish your luck! :)






Thanks Baca!

0 Sporting habis!:

 
This Template Was Made & Design With Love By Izzati Zakaria. All Right Reserved To Izzati.