Kawan-kawan


Dah lama....


Assalamualaikum
    "Nape kau dah lama tak update blog ?"
"Nape ko tutup ko punya blog?"
   Dah lama aku tak buka and tak update blog sampai kan ramai yang kata yang berbunyi macam kat atas..
Erm, sorry lah, dah lama tak update, sebab lately ni banyak benda yang nak kena buat.. Adiosh, mengalahkan menteri pula kan ?? aku rasa menteri tak busy macam aku.. LOL XD hehe~

   Yang aku ingat, akhir aku buka blog ni pada bulan 8 tak silap.. lama kan ?? hoho (-,-)"
Sekarang ni boleh lah buka sebab CUTI SEKOLAH!! haha. Suka sangat-sangat.. :)
 Kalau korang nak tahu, aku baru buka blog ni kelmarin. Dah tukar semua. Tengok lah perbezaannya dari sebelum ni.. Cute x ?? mesti cute kan ?? LOL.. "lupakan ayat merapu aku tuh" hoho -_-

Bye. hoho..
Sorry, aku merepek. and actually i know what i'm doing.. wait for my next update.. Bye. 

Thanks Baca!

0 Sporting habis!:

 
This Template Was Made & Design With Love By Izzati Zakaria. All Right Reserved To Izzati.