Kawan-kawan


Segment Cipta Poster By GBM




nak join ?? juz tekan banner tu... :)

hello... Hari ni saya join segmen lagii..
Kali ni saya join segmen yang mencabar.. nak tahu apa ??
segmen kali ni, kena cipta poster sendiri ala-ala novel.. :)


eyh, takpe ke kalau saya buat poster guna picture Korean ??
sebab, saya tengok ramai yang buat guna malaysian je..huhu~
Harap-II boleh ye ?? lol, hehe :)
okey, actually, saya ada buat banyak poster, pening lah, tak tahu nak pilih apa,
tetapi, setelah ditimbang-tara, saya dah buat keputusan yang saya akan pilih poster ni...hehe~

.bye-yeom.

Thanks Baca!

0 Sporting habis!:

 
This Template Was Made & Design With Love By Izzati Zakaria. All Right Reserved To Izzati.