Kawan-kawan


"IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014"

// Klik banner untuk join.


Selamat pagi semua adik-adik dan kakak-kakak, saya terkrjut punya pasal join GA ni sebab saya join Giveaway ni pada hari yang sama blog IntanBerlian lancarkan iaitu 3 Februari pada pukul 1.55 pagi. Awal kann, hehe, ni lah untungnya kalau dah follow dari dulu lagi. hehe ;)

Ok, tanpa melengahkan masa kan, korang boleh klik banner diatas untuk join. Okay, GA ni disponsor oleh sponsor-sponsor yang hebat semuanya, iaitu;


 Tarikh tutup GA ni pada 16 Februari 2014, Jadi, korang jangan lepaskan peluang yang ada ni. Korang boleh godek-godek kat sini untuk tengok hadiah-hadiah yang Bakal dimenangi. :) So, what you waiting for? ;) 

Thanks Baca!

14 Sporting habis!:

IntaNBerliaN said...

Thanks join..

Good luck tau dik :-)

Shafiq Hashim said...

Semoga Berjaya....

http://shafiqhashim.blogspot.com/2014/02/big-giveaway-by-iman-zakaria-huda.html

Shafiq Hashim said...

Zaty Kena Right Klik Dekat Banner GA tu, Ntah knapa dgn coding banner tu xfungsi...:)

ummiaisys said...

Salam...datang dari GA yang sama..dah follow your blog.jemput berkunjung ke blog saya juga and follow me back ye..tqvm..:)

http://ummiaisys.blogspot.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html

Iyqa Gani said...

hai... singgah dr segmen sama..
jemput singgah ke segmen saya pulak..
http://iyqa92.blogspot.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html
gudluck tq. ^_~

zxty said...

@Iyqa Gani Thankss... ok, :)

Anis Zahidi said...

goodluck :D anis singgah balas ..

Haneeza Mohamad said...

singgah sini ke blog yang awesome sangat ini, good luck! :)

www.haneeza.com

zxty said...

@Anis Zahidi Terima kasih.. :)

zxty said...

@Haneeza Mohamad Haha, terima kasih.. :)

Anis Aisyah said...

balas kunjungan :)

zxty said...

@Anis Aisyah Thanks.. :)

Sya Nadia said...

salam..sy follw dr segmen yg sama..jmput singgah "rumah" sy ye... :) http://sweetlittlemom.blogspot.com

shasha yacob said...

Saya datang dari planet marikh, ditugaskan untuk meronda di kawasan
ini, sila beri kerjasama kepada kami. sebarang pertanyaan bolelah terbang ke sini. http://kamihardsman.blogspot.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html

 
This Template Was Made & Design With Love By Izzati Zakaria. All Right Reserved To Izzati.