Kawan-kawan


JOM JOIN : H12-Media



Assalamualaikum dan selamat malam. Korang sihat tak ?? sihat ? Alhamdulillah. :) erm, 2 hari ni saya tak sihat sangat, tetiba je selsema masa pergi dekat tempat Latihan Memandu.InsyaAllah, saya fully sihat nanti test JPJ 16 Februari pada hari Ahad ini. InsyaAllah. :)  // kempen sekejap,,hehe Opps, kita berbalik pada entry saya pada malam ni.

Hari ini, saya join website ni, namanya "H12-Media", saya ternampak yang ada seorang kenalan facebook ni bercakap pasal H12-Media ni. So, rasa tertarik saja dengan website ni. sebab itu saya join. Erm, pada pengetahuan saya, saya pergi search website H-12 Media ni, ramai yang cakap benda ni sama macam churp-churp/nuffnang/8share. Jadi, kita boleh cari sumber pendapatan dengan join benda macam ni lah. So, saya harap ianya beri kebaikan pada saya dan juga awak-awak semua. Saya rasa setakat ni je kot. Mungkin entry lepas ini, saya akan tulis pasal kebaikan H12-Media ni kalau dah boleh cashout nanti. hehe ;) Tapi sekarang tak tahu lagi nak letak Ads macam mana dekat blog. :\ //Nevermind So, kepada sesape yang nak join, sila tekan link dibawah.


P/s: Tapi saya tak tahu macam mana nak masukkan Ads dalam blog, sebab ini first time saya guna benda ni. Ada sesiapa blogger yang pernah/sedang guna H12-Media tak ? I need help.. 

Thanks Baca!

1 Sporting habis!:

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

 
This Template Was Made & Design With Love By Izzati Zakaria. All Right Reserved To Izzati.