Kawan-kawan


#No Caption


Good Morning awak-awak.. Alhamdulillah, dah boleh update blog selalu, kenapa ? sebab, line wifi dah sampai ke tingkat 4. Haha. Seronok.. Dulu, jangan harap nak smpai tingkat 4, dekat bawah blok pon memang takde wifi, hanya blok-blok tertentu je sampai. Tapi sekarang, mungkin semua dah ada kot, sebab tingkat 4 pon sampai ni. hihi. Gembira tu memanglah, tapi, yang sedihnyaa,, phone pulak yang rosak. Sedih betul. Nak online pun kena la onkan lappy. huhu. TT.TT, paling utama, nak on insta pon macam hapaa.. selamat boleh juga online, walaupun tak sebest on dekat phone. Online kat lappy tak seronok sebab tak boleh nak post.. hiii. Tapi takpe lah, boleh on pon jadi. haihh. huhu, btw, congrate to myself. ;D . Ok, sebelumku undur diri,, (chewahh) do follow me at instagram.. Just click butang insta dekat sebelah kanan or type niz_izzati at search insta. haha. Sempat lagi promote kauu... bye. 




Thanks Baca!

0 Sporting habis!:

 
This Template Was Made & Design With Love By Izzati Zakaria. All Right Reserved To Izzati.