Kawan-kawan


tukar yang baru...


dah seminggu tak bukak lappie dan sepanjang tulah saya tak log in blog nih..
erm.. dah berhabuk dah...
 korang sume ada baca entry kali nih tak ?? haa.. minggu nih saya tukar background dan segala-galanya baru.. 
tapi saya tak tahu nak buat tema apa..btw,korang rasa background colour apa ia okey dengan blog saya nih..
saya ingat nak tukar lah... korang ada idea tak ???
erm.. yang tu jek saya nk cakap hari ni.. byess..

p/s: korang fikir dan bagitau kat saya ia nak buat background dan tema warna apa ia..hehe =D

Thanks Baca!

0 Sporting habis!:

 
This Template Was Made & Design With Love By Izzati Zakaria. All Right Reserved To Izzati.