Kawan-kawan


Aigooo *sigh*





yes... i'm bored now.. 
sekarang baru je hari ke 8 cuti semesta.. aku rasa cam dah lama duk umah..
i'm dem bored like death.. u know what i mean ??? 
i don't know what to do.. asyik ber-fb je.. puas lah weyh..
kerja sekolah bertimbun lagi, but, aku malas lha ari ni.. i don't know why..huhu~
nak pergi jalan-II ?? nak jalan kat ner ?? lagi lha boring..
cuti ni ramai buat makan gulai, kalau kat kampung aku, dorang panggil 'bekwoh' ada paham ?


erwhh... so sexy!! @_@ +_+ *i'm dead* ;AAAA;
aishh.. budak sekolah rendah ni kata nak buat reunion.. sampai sekarang tak buat.
aku dah letih tunggu ni.. korang tak tau ke yang aku rindu gila kat korang ??? 
waaa~ tak sabar doeh nak tunggu.. adoii~ 
aku dah kempunan ni.. korang tak rindu aku keh ??? huhu~ 


haa... tengok ?? sampai sekarang tak tetapkan lagi bila nak jumpa..huhu~
aku dah lha tengah boring ni sambil-II nak exchange nombor phone..
adoiii~~ oklah, That's all kot..^^

Thanks Baca!

1 Sporting habis!:

Fariz Reza [FR] said...

Nak jemput boleh (^_*) ?
Assalamualaikum.....tuan hamba datang sini dari empayar yang jauh semata-mata mahu menjemput saudara/saudari
dalam "Segmen: Trademark Blog Saya"
harap tuan blog dapat hadirkan diri dan dalam masa yang sama dapat menjadi rakan dan readers patik (^_^)

Salam selamat dari FR , assalamualaikum dan senyum ceria dalam ranjau meniti kehidupan.

Direct Link -- Segmen: Trademark Blog Saya

 
This Template Was Made & Design With Love By Izzati Zakaria. All Right Reserved To Izzati.