Kawan-kawan


Mega Tech Giveaway By MizzsNinie, CikMun And DrFara


haa.. jawab salam tuh, jangan tak jawab.. dosa tau.. okep, saya nak join kontest pulak hari ni.. banyak kan saya join ? okep, saperti yang saya tulis pada kontest sebelum ni yang saya paling suka join kontest dari cite pasal diri saya.. biarlah 'RAHSIA'.. hehe~ :) okey, saya join kontes ni sebab kontes kali ni memang tersngatlah simple, bhaii~ daripada yang kena like and follow bnyak-II tuh.. aku rasa fed up je kalau like ngan follow banyak-II tuh.. okep, koranga nak join tak ? kalau sesape nak join tuh, sila klik banner di bawah!! 




Okep, syarat-II kontes ni tersangatlah senang simple-mimple!*oihh, aku rasa senang dengan simple tu sama je* -.-'

antara syaratnya;

1. Follow Blog MizzsNinie, CikMun dan DrFara .
2.Like Page MizzsNinie dan DrFara .
3. Buat satu entry yang bertajuk ' Mega Tech Giveaway By MizzsNinie, CikMun And DrFara'.
4. Tampalkan banner diatas dan linkkan ke entry ini.
5.Tag minimum 5 orang blogger dan pastikan mereka tahu tentang GA ini.
6. Sebarang komen tidak diterima mealui Cbox.
7. Sebagai tambahan, korang boleh letakkan banner di sidebar blog anda juga.
haa,,, amacam syaratnya ?? senang kan ?? tak perlu nak like and follow banyak-II.. okep, kalau ada GA, mesti ada hadiah kan ? so, korang nak tahu tak hadiah dia apa ? Gift dia... WwOoww!!! Fantastic Babyyy!!
memang Awesomee!!! Jom kita jenguk sikit hadiah dia.


 Hadiahnya; 
♥ Sebuah MP3 Player
♥ Sebuah phone Samsung
♥ Sebuah Kamera Lomo
♥ Button Badge K-Pop
♥ Inner Neck * apa tu ??*
♥ 30 Bloglist selama sebulan
♥ 10 Banner
haa.. amacam ?? *double-eye* berkenan tak ?? okep.. Jom! join! :) untuk lebih terang +detail sila CLICK Banner tu kay! :) haa!! saya tertinggal 1 lagi syarat dye iaitu tag! 
saya tag kepada sesape yang membaca entry ini and kepada 5 minimum tag tu, saya nak tag kepada Fieyqa , Atiqah, Hafiz, Cha Donghae dan Liyana Izzati harap-II korang join kay! :)

Thanks Baca!

1 Sporting habis!:

 
This Template Was Made & Design With Love By Izzati Zakaria. All Right Reserved To Izzati.