Kawan-kawan


Segmen : Follower Pilihan Niera


hello. hai. annyeonghaseyo.! 
today, zati nak buat segmen pulak.. asyik-II segmen kan ?? biarlah, saya suka buat segmen, kot-II lha saya bertuah masa join segmen ni kan ? bila lagi nak join segmen kalau bukan sekarang, nanti masuk hostel dah tak boleh nak berjinak-jinak dengan lappy lagi.. tul tak ?? hehe~ okep, Kali ni niera akan melancarkan segmen dia.. 



haa, nak join tak ?? kalau nak join, klik banner tu kay!! amacam ? menarik kan ? tengok banner dah tahu..hehe~ okey, kalau ada segmen, GA or else mesti ada syarat kan ? so, jom jenguk syarat-syarat dia.. :)

syarat-syaratnya;

1. blogger malaysia
2. Follow blog Aishyah Humaira'
3. Like fanpage niera
4. buat entry bertajuk "Segmen : Follower Pilihan Niera"
5. letak banner dan linkkan ke entry Aishah Humaira
6. letak link dalam kotak komen 
haa, amacam ?? simple kan ? tak payah nak serabut kepala nak like banyak-II.. so, jom join! Thats all. :)
saya nak tag kepada sesape yang baca entry ni.. so, saya harap korang join kay! :)

Thanks Baca!

2 Sporting habis!:

~Setanggi Syurga aka NurHidayah Ali said...

Singgah sini & follow..
dari segmen yg sama..

salam ukheah fillah..

http://setanggi-permata.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

!em@ GurLz said...

hye...
sy singgah sini
dr segmen yg sme...
http://iemagurlz.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

jom join GA nie ^^
1) http://iemagurlz.blogspot.com/2012/06/exam-giveaway-by-fanpage-kami.html
2) http://iemagurlz.blogspot.com/2012/06/3rd-giveaway-by-ina-amyza.html

 
This Template Was Made & Design With Love By Izzati Zakaria. All Right Reserved To Izzati.