Kawan-kawan


Sekolah nak mula ??


#Eh, cukup lah baiki tu, rambut kau da comel da tu~ ;AAA;

Assalamualaikum.

Korang apa khabar ?? Harap-harap sihat ya ? woahh!! aku suka giler gambar kat atas tuh..;AA; memang cute giler lah laki ni.. *pengsan* Anak saper lah ya..LOL xDD "Byunghyun, nape ko cute sangat ?" 
Ok, sekarang, aku dah kurang dengan Kpop.. eyh, sabar, sabar, bukannya tak minat terus ok, tapi dah kurangkan.. ulangan "KURANGKAN" =.=" tak tahu lah kenapa, semenjak dua menjak ni, aku macam kurangkan Kpop.. tapi, aku still download lagu-lagu Kpop.. Tapi sekarang aku tengah menunggu comeback INFINITE. Bilalah dorang nak buat comeback eyh ?? Ada sesape tahu tak ? angkat tangan tinggi-tinggi kalau korang tahu kay.. hehehe =) 

Eyh, ye ke sekolah nak buka minggu depan ??? \kau janganlah buat tekejut beruk camtu Zati oii.=.="
waaa.. kira tinggal beberapa hari lagi aku kene menggunakan sisa-sisa terakhir aku sebagai remaja 16 tahun..huhu T^T sedihh.. Ya Allah, takut sngat tahun depan~ nanti kena kurangkan banyak perkara yang aku suka buat pada masa sekarang..huhu TT.TT  so, aku kenalah tinggalkan Mukabuku ngan Twitter ?? blog pon ? Jadi dah tak bolehlah online tahun depan ? kena tinggalkan majalah-majalah kpop yang aku suka ?? kena tinggalkan televisyen ?? waaa~ sedihnya :'(( /sabar jelah zati\  Pejam celik, pejam celik tinggal seminggu lagi akan masuk tahun 2013 dimana tahun yang merupakan peperangan bagi aku.. InsyaAllah aku dapat buat..

# Ricky cute kat sini.. weyh, aku jelly tngok korangg..hew hew :)

Di samping tu, best jugak kalo pergi sekolah, nnti boleh jmpa ngan bestfie aku ngan kawan-kawan yang lainn.. weyh, BESTFIEEE~ memang aku rinduuuukannn kooorangggggg sumeeeee!!!!!!!!!! siyes rindu nih, lama tak jumpa..huhu kalau masuk hostel nanti, boleh jadi macam dorang kat pic atas tuh
(TEEN TOP). Nanti aku post bnyak-bnyak kat twitter ngan facebook untuk menggunakan sisa-sisa terakhir aku sbagai budak remaja 16 tahun..LOL hahaha xDD /aku tak serious pasal ni..hoho -.-"\. 
LASTLY, AKU SAYANG KAU E.L.F FOREVERR =DD

P/s: Good luck for me form eSPieM(SPM) next year.. Btw, Tak sabar nak masuk asrama sebab nak jumpa ngan kawan-kawan tercinta..=DD   

Bye-yeom.

Thanks Baca!

2 Sporting habis!:

asa banie said...

Good Luck SPM :) Visit me back!

H n i e ; said...

hai~ goodluck chingu~ SPM candy too .__. same goes to me then .. so, hwaiting (Y)

 
This Template Was Made & Design With Love By Izzati Zakaria. All Right Reserved To Izzati.